Hurşit sonuçtan hiç memnun değil

Alobet Tarafından Yanıltıldım!

13 Temmuz 2024 19:53

Alobet adlı site asılsız bir site. Ekte sunacağım gibi bir mesaj atıyor. Girip para yatırmamızı sağlıyor ve bu şekilde paramızı kaybediyoruz.

03 Ağustos 2024 14:13

Arkadaşlar alobet diye dolandırıcı bir site var bu site size sözde kazanacak oyunlar var diyerek WhatsApp üzerinden ulaşıyor burda şanslı oyunlar diye size oyun gösteriyor bu dolandırıcı sitenin tuzağına düşmeyin hesaplardan para çalıyor sizi bir şekilde siteye geçirip bilgilerinizi kullanıyor bu dolandırıcı sahte siteden uzak durun özellikle Kıvanç adıyla biri yazarsa hemen engelleyin

1722683497372.screenshot-2024-08-03-14-07-02-036-comandroidchrome.jpg
13 Temmuz 2024 21:15 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sayın üyemiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. En kısa süre içerisinde sizinle sesli iletişim ve/veya mesaj yolu ile iletişim kurulacaktır. Saygılarımızla Alobet

13 Temmuz 2024 21:21

Sizi neden takip edeceğim biraz daha dolandırın diye mi benimle iletişime bile geçmeyin aiz oynanacak site değilsiniz WhatsApp destek hattı mail adresi telegram destek hattınız bike yok canlı destekte artık bot karşılıyor insanları kendinize ulaştırmamak için gereken her şeyi yapmışsınız bemden uzak durun

15 Temmuz 2024 16:17

Kıvanç bey'e ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim

03 Ağustos 2024 16:12

Bu dolandırıcı siteden üyelik kapatma talep ettim defalarca ama kapatmıyor yüzsüzler hâlâ WhatsApp üzerinden yazıp dolandırmaya çalışıyor

Mustafa sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Alobet Sitesinde Ödeme Sorunları Ve Kötü Müşteri Hizmetleri

06 Kasım 2024 13:07
"Müşteri temsilcisi e** bey yardımcı oldu, sitede oynamaya devam ediyorum, çekimler hızlı, çok kaliteli bir global site"
Fatih sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Alobet'te Güven Sorunu Ve Yanıltıcı Kampanyalar

Fatih
03 Temmuz 2025 18:58
Asrın sonuçtan hiç memnun değil

Alobet Sitesinde Güven Sorunu Ve Kazanç Problemleri!

Asrın
22 Kasım 2024 21:42
Alobet Sitesinde Güven Sorunu Ve Kazanç Problemleri!
Berkay sonuçtan hiç memnun değil

Berkay
23 Haziran 2024 21:36