Ferhan sonuçtan hiç memnun değil

Allianz Sigorta Özel Sağlık Sigorta Acil'deki İşlemleri Karşılamadı

Allianz Sigorta Özel Sağlık Sigorta Acil'deki İşlemleri Karşılamadı
28 Temmuz 2024 16:01

11/06/2024 tarihinde saat 21:58'de T.C. Sağlık Bakanlığı Çubuk Halil Şıvgın Devlet Hastanesi Acil girişinden şiddetli karın ağrısı şikayetiyle başvurduk. Hekim A********** T******* tarafından muayene edildik. Akciğer PA ve ADBG (Ayakta Direk Batın Grafisi) çekildi. Hekim, görüntülere bakarak gaz sancısı olduğunu ve akciğer sönmesi olabileceğini belirtti. Kesin tanı koyulabilmesi için tomografi çekilmesi gerektiğini söyledi. Akciğer sönmesinin tehlikeli bir durum olduğunu düşündüğümüz için ivedilikle Güven Hastanesi'ne gittik.

Güven Hastanesi'ne gittiğimizde hikayemizi anlattık ve muayene olduk. Hekim M**** Ç********, akciğer sönmesi olup olmadığından %100 emin olabilmek için tomografi çekilmesi gerektiğini belirtti. Tomografi sonuçlarında akciğerle ilgili bir sorun olmadığı, sadece gaz sancısı olduğu tespit edildi. Hemen gerekli ilaçlar ve serumlar verildi. Kendimizi iyi hissedince hastaneden taburcu olduk.

Bu tehlikeli durumda tanı ve tedavi için Allianz anlaşmalı özel hastaneye gitmeyi tercih ettik. Özel sağlık sigortamızı suistimal etmek için gereksiz muayene ve tedavilere başvurmadık. Bunun en büyük kanıtı, önce devlet hastanesine acilden giriş yapıp sıra bekleyerek muayene olmamızdır. Tehlikeli bir hastalık ihtimali olduğu için yapılması gereken her şeyi yaptık. Hastaneden çıkarken ödeme aşamasında Allianz Sigorta provizyonu reddetti ve harcamayı cebimizden yapmak zorunda kaldık. Haklı olduğumuzu düşünerek tekrar harcama talebinde bulunduk, ama bu da kabul edilmedi.

Özel sağlık sigortasının amacı, hastalıkların tedavisini sağlamak ve hastaneye para ödememektir. Talebim, Allianz Sigorta'nın bu bedeli gecikme faiziyle birlikte banka hesabıma yatırmasıdır. Haftalardır derdimi anlatmaya çalışıyorum, vakit kaybediyorum ve mağdurum.

Allianz Sigorta Acilde Yapılan Kan Tahlilini Ödememe Sorunu!

26 Haziran 2024 11:25
Eylül sonucu yetersiz buldu

19 Ağustos 2024 20:17
Aziz sonuçtan memnun

20 Mart 2024 22:48
"Yaşadığım mağduriyet giderildi. Teşekkür ediyorum."
Sibel sonuçtan çok memnun

29 Temmuz 2024 18:54
Filiz sonuçtan hiç memnun değil

25 Ağustos 2023 16:00