Allergo İlaç Allergo Para İadesi

23 Temmuz 2024 17:53

Allergo ilaç firmasından devam doz aşımı 2 Aralık 2022 tarihinde ücretini ödeyerek sipariş verdim fakat aşının gelmesi yaklaşık 1,5 seneyi buldu. Sonrasında parası ödenen siparişi teslim etmek yerine ekstra ücret talep ettiler. Bunu kabul etmeyerek 12/06/2024 tarihinde iade talep ettim, karşılığında iade talebimiz işleme alınmıştır dendi fakat üzerinden 41 gün geçmesine rağmen hala para hesabıma geçmemiştir. Paranın hesabıma geçmediği takdirde hukuki yollara başvuracağımı belirtmek isterim.

Didem

Merhaba Hatice Hanim, CİMER ve 184'e yapılan şikayetler gereksiz zaman kaybı. Neredeyse 1 ay sonra, konu ile alakasız cevaplar veriyorlar. Bulunduğunuz ilin Il Eczacılar Odas'ni arayarak, mağduriyetinizi anlatın ve yardim rica edin. Firmayla iletişime geçip, size geri dönüş sağlamalarına aracı olabilirler ya da iletişime geçeceğiniz birinin numarasını verebilirler. Ben bu şekilde ödeme iadesini aynı gün aldım. Bu şekilde çözemezseniz de, bulunduğunuz ilçenin Tüketici Hakem Heyeti'ne e-devletten ya da yüz yüze başvuruda bulunun. Bana yardımcı olan yetkiliye, ilaç firmasındaki görevli şunları söylemiş. "Dagitimin nasıl yapılacağına karar verilmesi surecinde 15.000 kisinin mağduriyeti oldu. Eylül sonuna kadar ödemelerin tamamının yapılmasını planlıyoruz" demiş. Bildiklerim bunlar. Umarım herkes ödemesini alır. Çünkü mesele para olmaktan çıktı. Dalga geçer gibi oyalamaları hiç hoş olmadı.

Didem

Hatice Hanım merhaba. Geçmiş olsun. Ödeme iadenizi alabildiniz mi acaba?

Hatice
Hatice

Merhaba hala alamadım

Hava sonuçtan hiç memnun değil

01 Temmuz 2024 14:08
Beyhan sonuçtan çok memnun

07 Nisan 2025 16:00
"Geçte olsa geri ödemem yapıldı teşekkür ederim"

04 Mart 2024 02:00
Allergo İlaç Ücret İadesi Yapmıyor