Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

08 Nisan 2024 12:29

Sahibinden.com üzerinden 04.04.2024 tarihinde Ali Oto Lastik mağazasından İstanbul Bahçelievler Cumhuriyet Mahallesi adresinden Continental SportContact 5 lastik aldım. Lastikler görsellerle hiçbir alakası yok. İade etmek istiyorum ancak telefonlara cevap vermiyorlar. Kargo gidiş-geliş ücretini ben ödeyeceğimi söylememe rağmen 'Bir şey olmaz, kullan' diyorlar. Lastikler yama içinde ve son kullanma tarihi görülmesin diye zımparalanmış. 'Lastikler takım' denilmiş ancak farklı lastiklerden uydurma bir takım oluşturulmuş. Acilen yardım talep ediyorum; böyle satıcılar nasıl bu kurumsal firmada durabiliyor? Defalarca şikayet almışlar.

Ali
Ali

Merhaba lastikler yanlış gönderilmiş olup paranız geri iade olmuştur

Ahmet
Ahmet

Kesinlikle sorunu çözmek için uğraşmadılar. Defalarca aradım ulaşamadım. Değişim yapmamak için ellerinden geleni yapıyorlar. Tanıdık vasıtasıyla zorlayarak paramı aldım. Verilen cevap ta yanlış lastik gönderildi diyor hadi diyelim öyle neden hatalarını kabul edip bana gereksiz yere 1500 2000 TL kargo parasını ben ödedim. Dürüst satıcı ise hadi yanlış gönderdikleri lastiklerin parasını ödesin.

Karadeniz sonuçtan hiç memnun değil

29 Kasım 2024 18:34

Sahte Görseller Ve Yanıltıcı Lastik Satışı Deneyimi