Tevfik sonuçtan hiç memnun değil

Aktif FX Olmayan Fiyat Hareketiyle Patlayan Hesap Ve Olanlar

Aktif FX Olmayan Fiyat Hareketiyle Patlayan Hesap Ve Olanlar
26 Mart 2024 10:39

Israrla aradılar ve minimum da olsa bir hesap açmamı istediler. Başka bir şirketle çalıştığımı ve onlardan da memnun olduğumu anlattım. Sonrasında robot sistemi olduğunu ve bunu kullanabileceğimi de söylediler. Şikayetvar'a baktığımda zaten pek güvenmedim ama 'belki şikayetler yalandır' diye hesabı açtım. 22.03.204 günü robotun açtığı EUR/USD işlemi 1.06657 fiyatından hesabı patlattı. O gün bu parite ne böyle bir fiyat gördü ne de yanına yaklaştı. Sonrasında daha öncesinde zararı karşılayacaklarını söyledikleri için bakiyemin iadesini istedim. Bugün baktığımda, o bakiyeyi bonus olarak tanımlamışlar ve hesap onayı için yüklediğim belgeleri kaç gün oldu hala onaylamadılar. Mesajlarımı görüldü yapmışlar ancak cevap verme gereksinimi bile duymuyorlar. Şirket gerçekten güvenilmez bir şirket; ben sadece denemek amaçlı açtığım hesapta bile bunları yaşadım.

profile profile
27 Mart 2024 19:59

Günlerdir ne arayan var ne sorun mesajlara görüldü atıp geçiyorlar kesinlikle güvenilmez bir kurum.

Sena sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2024 13:33

01 Nisan 2024 16:56
Feridun sonuçtan hiç memnun değil

01 Nisan 2024 16:58
Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

24 Nisan 2024 18:11
Bittroy Sürekli Aranıp Rahatsız Edildim
Özkan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

13 Mart 2024 18:25