Aks Alacak Yönetim Danışmanlığı ve Hizmetleri'nden Şikayetçiyim

04 Mayıs 2023 11:58

Aks Alacak Yönetim Şirketi adı altında faaliyet gösteren varlık şirketi hiçbir kanuna nizama uymamaktadır. Hükümet tarafından çıkarılan 2000 TL ve altında olan alacaklar hükmüne uymamakta son derece kaba bir dil ile cevap vermekte, adeta tehdit etmektedir. Ana parası son derece düşük olan fatura parası için en az 100 katını istemektedir.

Yetkili mercilerden bu şirket hakkında gerekli işlemleri ivedilikle yapmaları gerekmektedir. Yoksa bu şirket birçok kişiyi de bu yöntemle yanıltacaktır.Bu Aks şirketi kendilerini kanuna saygı duydukları gibi hareket ederim demektedir. Buradan Turkcell yetkililerine de sesleniyorum bu şirket görevlisi Turkcell'ı hiçbir şart altında tanımayacaklarını umursamadıklarını, dosyaların kendilerine geçtiğini ve kendilerinin istedikleri gibi hareket edeceklerini, Turkcell'in karşısına çıkacaklarını beyan ettiler. Turkcell'in bu konuda gerekli işlemleri yaparak böyle kötü niyetli insanlardan müşterilerini kurtarmaları gerekmektedir.

Hükümetimizin çıkardığı bu kanuna uymayanlar hakkında ki müeyyideyi hangi kurum yapıyorsa buradan ihbar ediyorum. Gereğini yapmalıdır. Bu işin peşini bırakmayacağım.

08 Mayıs 2023 13:33

Aks alacak yönetim stı. Mehmet baran aksen Bu cesareti nereden alıyor ki bu Şahıs kendini kanunun üstün de Görüyor ve hükumetin devletin Çıkartı tığ ı yasaya uy mu yor. Hükümetin çıkardığı 7420 Sayılı kanunun 2 maddesine uymamak için her türkü sah te kâr lığı yapıyor ve 2022 de çıkan yasaya da aynı şekilde uymuyor. Bu sahte kâr Lara yasa ya ve insan haklarına uymayan bu Yapıya devletimiz ve hükümetimiz derhal Tedbir almalı ve bunlar en ağır bir Sekil de cezalandır malı yetki belgeleri iptal edilmeli Cumhuriyet başsavcılığı derhal olaya el koymalıdır bu yazım bir ihbar niteliğin de dir. Bu da bir türlü dolandırı cı lik tır. Çünkü hakkı Olmadığı halde İnsanları hukuku Kendine kalkan yaparak İnsanları Tehdit şantaj yol uy la bir nevi Soymaktadırlar. Bu yazımı okuyup İstanbul da yasayan herkes bu yapı ve kişi hakkin da Suç duyurusunda bulunmalı dır. Ben buradan bütün Cumhuriyet Savcılarına suç duyurusunda bulunu yor um. Gereğini yerine getirilmesi ni istiyorum kimse devletten hükümetten büyük değil dir.

profile profile profile

Aks Alacak Yönetim Danışmanlığına İletişim Ve Haciz Sorunu

15 Mart 11:26
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Borç Bilgisine Ve İletişim Kanallarına Ulaşamıyorum, Mağduriyetim Giderilmiyor

23 Eylül 2025 13:46

Aks Alacak Yönetim Sürekli Oyalıyor

12 Şubat 15:48

Ödenen Borcun Bildirilmemesi Kredi Mağduriyeti Yaşatıyor

18 Ağustos 2025 21:07
odenen-borcun-bildirilmemesi-kredi-magduriyeti-yasatiyor-2.jpg
Derya sonuçtan hiç memnun değil

Yanıltıcı İndirim Mesajı Ve Faizli Borç Mağduriyeti

28 Ekim 2025 10:42