Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Antalya Akka Alinda Hotel Memnuniyetsizliği!

03 Temmuz 2023 11:08

2022 yılında otelinizde konaklayarak memnun kaldığımız için bu yılda konaklama aldık. Çalışan personelden çok memnun kalmamızla birlikte çok can sıkıcı bir konu yaşadık ve maalesef ki kendi ülkemizde 2. Sınıf vatandaş muamelesi ile karşılaştık. Customer relationship tamamen vatandaş ayırımı yaptı. Turist ağırlıklı olan otelinizde öğleden sonra deniz için iskeleye gittiğimizde tüm şezlonglara havlu atılmış ve rezervasyon şeklinde tutulmuş fakat sadece havlu var insan yok. 4 kişilik bir aile olmamız ile birlikte (2 çocuk) oğlum plajdan 2 adet şezlongu iskeleye taşıdı ve bir şemsiyenin altına koyduk. 1 saat sonra turist hamile bir bayan gelerek rusça bir şeyler anlatmaya çalıştı, tek anladığımız şemsiye problemi idi, görevli arkadaşlara rica ettik ve şemsiye getirttik bayana. Amaç yardımcı olmaktı ve olduk da. Ardından eşim ve kızım dondurmaya almaya gittiklerinde tek başıma güneşleniyordum. Bayanın eşi geldi, başımda durarak rusça bir şeyler söyledi. Bağırarak anlamadım. Sonrasında 'i f**k you' diyerek orta parmağını gösterince küfrünü anladım ve ayağa kalktım, ayağa kalktığımda üzerime yürüdü, eşi tutmaya çalıştı. Oradaki görevlilere jandarmayı çağırmalarını defalarca söylememe rağmen çağırmadılar, 2 güvenlik görevlisi ve customer relationship geldi. Israrla jandarma istedim. Eşim geldi. Rahatsızlığımızı dile getirdik fakat customer relationship ısrarla jandarma çağırmadı. Resmen can güvenliğimiz tehlikedeydi, eşim ve orada görevli arkadaşlar olmasaydı turist adam üstüme yürüdüğünde belki de bana vuracaktı. Kendi ülkemde resmen hakaret yedim ve üzerime yüründü. Yanımızda çocuklarımız var, korktular ve çocuklarımız daha fazla endişelenmesin diye jandarmayı aramadık, çocukların tatilini rezil edip unutmayacakları bir travma haline gelmesini istemedik. Şayet çocuklar yanımızda olmasaydı bu iş adli sürece kadar giderdi. Turistlerin ülkemiz için öneminin farkındayız, bizde ticaret yapan insanlarız. Fakat kendi memleketimde turist birileri bize bu şekilde davranamaz, customer relationship kendi insanları olduğu için hiçbir yaptırımı olmadı ve bildiğiniz ayrımcılık yapıldı. Hayatımda ilk kez bu şekilde bir tecrübe yaşadık, can güvenliğimiz tehlikede idi. Turistlerden daha yüksek rakamları öde tatile git ama turistler senden üstün tutulsun. Kurumunuza hiç yakışmadı. Bu hareket, mümkün olan her yere şikayetimizi bildireceğiz.

06 Temmuz 2023 11:17 (Şikayetten 3 gün sonra)
Ayşegül
Ayşegül
06 Temmuz 2023 14:51

Kurumunuzu esefle yalanlarınızdan dolayı kınıyorum ve asla kabul etmiyorum, kameralar var ise lütfen açıp izleyin ve söylediğiniz yalanlardan belki bir nebze de olsa utanırsınız. E***Hanım dediğiniz kişiyi tanımıyorum ancak müşteri ilişkileri departmanınızda görev alan yabancı bir personeliniz ile konuştuğumda defalarca neden özür diledi, madem haklısınız? Neden yöneticiniz B*** bey sürekli bizi arayarak ve WhatsApp dan özür mesajları yazdı? Ya da genel müdürünüz A***** Bey neden özürlerini iletti acaba? Lütfen yazdıklarınızı ve kurumunuzu sorgulayın, kendi iç işleyişinizdeki iletişimsizliği müşterilere yansıtmanız çok amatör. Tüm özür mesajlarınız bulunmakta Burda da paylaşabilirim. Ayrıca şahit istiyorsanız benimde gösterebileceğim şahitlerim var elbette, hatta o şahidim İngilizce olarak bana saldıran Rus müşterinizi uyardığında, sizin müşteri ilişkileriniz kendisini ekart etti ve susturdu. Koskocaman insanlarız yalana gerek yok, ben tc. Vatandaşı olarak defalarca jandarma istedim ve çağırmadınız. Sebebi ise etiket isminize leke gelmesin diye ört pas ettiniz. Oradaki müşterilerinizde şahitler. Evet haklı olduğunuz tek bir yön var, geçen yıl konakladık ve memnun kaldık fakat bu yıl yazdığım şikayet dışında da memnun olmadığımız yanlarınız oldu, lütfen bunu da müşteri ilişkileri departmanınızdaki yabancı uyruklu hanımefendiye sorabilirsiniz. Ama çok merak ederseniz söyleyebilirim de, yönetiminiz değişmiş ( otelinizden aldım bilgiyi, hatta A*** hanım vardı oda ayrılmış, geçen yıl çok ilgiliydi) demek ki hakkıyla çalışan personeliniz de kaçıyor. Bu sebeple yemek kaliteniz düşmüş, hk larınız için özellikle sabah erken saatte odaya girmemelerini rica etmemize rağmen tam 3 defa sabah 9 ile 9.30 aralığında 1 kez kalp çalınıp biz uyurken paldır küldür odaya girmelerini ve bu durumdan rahatsızlığımı şikayetimi yazarken dile getirmediğime pişman oldum. Sonuç olarak hatanızı önce kabul edip özür dileyen bir kurum sonrasında kabul etmeyip inkar ediyorsa asla profesyonel değildir. Otelinizde geçirdiğimiz son tatilimizdi

Hasan
Hasan

Bunlar bana avukatla ihtar çekip yorumlarımı sildirmişlerdi.

Serdar sonuçtan memnun

03 Haziran 2023 22:55
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

14 Ağustos 2023 12:36
Yakup sonuçtan hiç memnun değil

Serra Park Hotel Ailecek Geldiğimiz Otelde Yaşamadığımız Bir Şey Kalmadı

29 Temmuz 2023 00:16