Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Dahiliye Sekreterinin Hastalara Kötü Tutumu

28 Haziran 2024 21:565.352

28.06.2024 tarihinde dahiliye polikliniğine sonuç göstermek için gittim.
1-Saat 08.00 da oradaydım. Sekreterin odası kapalı ama vantilatör çalışır durumdaydı.
2-Sekreter hanım sorularıma azarlayarak cevapladı. Çok ama çok ilgisiz ve agresifti.
3-Gelen beyin kanamalı bir hastanın girişini kasti olarak yapmadı. Saat 11.55 de depoda yemek yemeğe girdiğini giriş yapamayacağını hasta yakınlarına söyledi. Daha sonra iki doktor daha depoya girip rica ettiler onlara da" tekrar ediyorum yemekteyim " diye ukalaca cevaplar verdi. Saygısız, önceliği insan değil de kendi olan, insan sevgisinden ve merhametten uzak bu kişi kurumunuza yakışmıyor. Gereğini yaparsanız hastalar daha kaliteli hizmet alacaklardır.

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Yaşadığım İlgisizlik Ve Hakaret Dolayısıyla Mağduriyet

14.08.2024 de Çapa yerleşkesi-merkez kampüs infeksiyon hastalıkları polikliniği'nde dr. ***** ******* için randevu aldım...

Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Kadın Doğum Acil 27.09.2023 Çarşamba Akşamı / Danışma Ve Doktor Hk.

27.09.2023 Akşam 20:45 saatlerinde Kadın doğum acil bölümüne gittim, danışmada kayıt açtırmak için kimliğimi uzattığımda...

1 Destek

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Yer Döşemesi Bozuklukları

AkdenizÜniversitesi Hastanesi Yer Döşemesi Bozuklukları

Ayşem
Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Korkunç Hastane Parmağım Çıkık 5 Saattir Bekliyorum

AkdenizÜniversitesi Hastanesi Korkunç Hastane Parmağım Çıkık 5 Saattir Bekliyorum

Gamze