CK Enerji Akdeniz Elektrik Antalya Aksu'da Elektrik Ve Su Sorunları

CK Enerji Akdeniz Elektrik Antalya Aksu'da Elektrik Ve Su Sorunları
22 Ağustos 2024 15:302.388

Antalya Aksu'da yapımı tamamlanmış iskan verilmiş binalarda insanlar yaşıyor. Elektrik trafosu olmadığı için hala bir çok bina inşaat elektriği kullanıyor ve elektrik yetersiz kalıyor. Zaten gün içinde yaşanan elektrik kesintisi insanları hayatından bezdirmiş durumda. Papatya sokakta biten bir sitede 6 aile yaşıyor ve bu aileler elektrik ve su yüzünden adeta kavurucu sıcaklarda çile çekiyor. Ck Akdeniz buraya bir trafo kuramaz mı, şurada birkaç sonra kış geliyor. Yollar deseniz patates tarlası gibi. İlla bir işin yapılması için zaten zor geçinen insanlar para mı vermeli bir yerlere. Dayısı amcası olanın işi görülüyor gerisi ne yaparsa yapsın.

CK Enerji Akdeniz Elektrik Elektrik Kesintisi Bıktırdı

9 Temmuz 2024 00:191.394

CK Akdeniz Elektrik Antalya Kepez Yavuz Selim Mahallesi'nde her gün aynı saatte elektrik kesintisi oluyor. Arızayı arıyo...

CK Enerji Akdeniz Elektrik Elektrik Kesintisi Bıktırdı

Ck Ve Akdeniz Elektrik Dağıtım Sorumsuzluğu

9 Eylül 2024 16:261.174

Alanya, Avsallar da bulunan dairemize 1 yıldır mesken aboneliği alamıyoruz. Ck Akdeniz ve Akdeniz Elektrik Dağıtım Şirk...

Tümünü Gör
Akdeniz Elektrik Dağıtım Dalgalanmaya Çözüm İstiyorum

Akdeniz ElektrikDağıtım Dalgalanmaya Çözüm İstiyorum

Kurtuluş
Akdeniz Elektrik Dağıtım Elektrik Kesintileri Azuu Bohem Hotel Jeneratör Gürültüleri

Akdeniz ElektrikDağıtım Elektrik Kesintileri Azuu Bohem Hotel Jeneratör Gürültüleri

Ebru
Akdeniz Elektrik Dağıtım Elektrik Şebeke Hattı Sorunu

Akdeniz ElektrikDağıtım Elektrik Şebeke Hattı Sorunu

İbrahim
Akdeniz Elektrik Dağıtım Hüsranı

Akdeniz ElektrikDağıtım Hüsranı

Nelin
Ck Enerji Akdeniz Elektrik 1 Günde Bir Aynı Mahalle!

Ck Enerji AkdenizElektrik 1 Günde Bir Aynı Mahalle!

Bünyamin
Akdeniz Elektrik Dağıtım 1 Haftadır Kıvılcımlar Oluyor Geceleyin Karanlıktır Turizm Bölgesi!

Akdeniz ElektrikDağıtım 1 Haftadır Kıvılcımlar Oluyor Geceleyin Karanlıktır Turizm Bölgesi!

Murat

Öne ÇıkanKonular