Mehmet sonuçtan çok memnun

Akdeniz Dondurma Personel Tavrı Ve Sorumluların İlgisizliği

08 Kasım 2023 23:07
Mehmet'in Teşekkür Mesajı
“Akdeniz dondurma Antalya'nın markasıdır kurucularından işletmecilerine ve güzide personeline çok teşekkür ederim”

45 yaşındayım 10 yaşından beri dondurması ile tanıştığım Akdeniz pastanesi bu yaşıma kadar gerek lezzetiyle gerekse güler yüzlü personeli ile ailemizin hep bir parçası olmuş, doğum günlerimiz olsun misafirlerimize olsun hep ağzımızın tadı mutluluğumuz olmuştur. Lezzet ve hizmetlerinden hiçbir sorun yaşamadık. Bilakis özel günlerde eski sanayideki fabrikasından da özel pastalarını taptaze imalattan teslim almışımdır.

Hemen hemen her şubesinden alışveriş yapmışımdır, konuksever mahallesinde oturmama rağmen ailemle Konyaaltı şubesine sık sık uğrarız mekanından faydalanırız. Fakat şu an ilk defa karşılaştığım bir vakıa beni çok kırdı ve çok üzüldüm.

Masamıza gelen 4 çay gecikmiş acımaya başlamış garsona söyledim aynı çayı biraz daha açık getirmiş. Fakat insanın damağına vuruyor çay. Ben aynı çayım diyor. Sorumlu kasada duran hanım efendiye konuyu arz etmeme rağmen yeni çayı bekleyeceğimizi belirtmeme rağmen üstüne bir de garson hanımdan içeride bizi görmüyor sanıyor. Tipik tipik hareketler yapıyor ve masamıza gelip sert bir tavırla isterseniz bunları da alıp hesaptan düşerim deyip işine gelirse tavrı hiç hoşumuza gitmedi.
Oysaki bizim derdimiz taze güzel bir çay içmek ve de kibarca dile getirmemize rağmen. Bu son dakikaları çay ve tatlının keyfini çıkarmak yerine bu mesajı yazdıran personeli sorumlulara havale ediyorum. Ben asla Akdeniz pastanesine küsmem ama Konyaaltı şubesi benim için bitmiştir.

14 Kasım 2023 20:29

06 Haziran 2023 15:07