Bahar sonuçtan hiç memnun değil

Ak Fatih Sürücü Kursu Sürücü Kursunun Hak İhlali

22 Eylül 2023 12:16

Ak Fatih Sürücü Kursu'na yazılırken her konuda yardımcı olacaklarını söylediler (örneğin hoca seçimi direksiyon ders saatleri) özellikle parayı peşin yatırırsanız daha ilgililer sonrası malum. Kamu kurumunda çalıştığımı ve izin durumumun olmadığını belirtmeme rağmen her türlü zorluğu çıkardılar. En son telefon konuşmamızda ders saatini benim yanlış anladığımı söyleyip hafta içi bir güne ders ayarlayıp gelmezsen dersin yanar dediler. Aşağılayıcı konuşup dinlemediler.

Sorun çözmenin dışında eğer bir şikayetiniz varsa sorunun sizden kaynaklandığını net bir şekilde ifade ederler. Örneğin bir hocayla ders yapmak istemeyebilirsiniz, verim alamayabilirsiniz vb.ki bu size tanınan bir hak hoca seçebilirsiniz. Böyle bir durumda "sorun sende diğer kursiyerler gayet memnun gibi bir yanıt alabilirsiniz." ses yükselttiğinizde saygısızlıkla itham edilirsiniz gerekirse terbiye sınırını aştığınıza dair uyarı da alırsınız. Kurumsallaşamamış bir ticari işletme olan kursta, iletişim becerisinden yoksun insanlarla program yapmak durumunda kalıyorsunuz. Bu da yetmezmiş gibi herhangi bir yasal süreç başlatmanız durumunda (delil olarak kullanılma ihtimaline karşı kendilerini koruma altına alma düşüncesiyle olduğunu düşünüyorum) size yazılı herhangi bir bilgilendirme yapılmadığı için herhangi bir yaptırımla da karşı karşıya kalmayacaklarını düşünüyorlar. Sınav harç ücreti dışında yazılı bir bilgilendirme almadım.Sizin mağduriyetiniz dikkate alınmaksızın "hocaların programı bu" ifadesi kullanılarak kursun belirttiği gün ve saatte derste olmaya mecbur bırakılıyorsunuz.

Hoca tercihiniz olursa farklı bir tavır içine girerler üstüne ısrar ederseniz biz kursun başından beri sizi bir türlü memnun edemedik "uzun yıllardır bu işi yapıyoruz. Sizin gibi bir kursiyerimiz olmadı böyle sıkıntı yaşamadık şeklinde" muhatap olduğu kişiye karşı haklı çıkma reflekslerinin de olduğunu söyleyebilirim.

Umit
Umit

Ben şikayetçi olacağım gelin birlikte. Olalım dava açalım

Manisa Semerci Pilot Sürücü Kursu Hakkında Şikayet

05 Ocak 2024 15:09
Kayacan sonuçtan hiç memnun değil

Fenerbahçe Sürücü Kursu Organizasyon, Direksiyon, Araç Ve Eğitmen Sorunu

03 Haziran 2023 18:23