Yılmaz sonuçtan hiç memnun değil

18 Ekim 2023 08:34

Lise öğrencimizin karın ağrısı sebebiyle istirahate olması nedeniyle kendisinden bir günlük rapor talep etmemiz ve bu raporun okulun bilgisinde olmasına rağmen (Dr. İkbal fındık) son derece kaba ve nezaketsiz tutumu karşısında rapor vermeyeceği Burası rapor merkezi değildir! Tepkisiyle karşılaştık! Kendisinin devletin bize atamış olduğu aile hekimi olmasına rağmen bu nahoş tutumu bize sergilemekte kaçınmadı! Odasında maalesef ayak üstünde ayak ve nezaketsiz yaklaşımı hatta odayı boşaltmazsanız biber gazı bile sıkarım deyip çantasından biber gazını çıkarabilecek kişilik bozukluğu yaşayan birisi olarak tanımlamak istiyoruz ❗ Maalesef bu nahoş olayda orada bulunan sekreter ve diğer hekimler de kendisine destek vererek olayın büyümesi ve polisin olaya intikal etmesine kadar konu anlamsız bir yere gitmiştir! 11 numaralı sağlık merkezinin denetlenmesi ve buradaki çalışan kişilerin mutlaka ruh hallerinin incelenmesi gerekmektedir! Devletin memuru ve sağlık personelinin bu davranışı sergilemesi oldukça ilginç ve manidardır! Bir vatandaş ve vergi mükellefi olarak ayrıca Bir gazinin evladı sıfatı ile ülkenin bu tarz kişilerin elinde ve makam mevki tutmaları kabul edilemez! Devletinin memuru vatandaşın hizmetinde olması gerekirken çantasında bulundurduğu biber gazını hastaya sıkmakla tehdit ediyor. Olacak iş değildir ❗

11 Ekim 2023 14:24
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Etimesgut Aile Hekimi Veli Çayırlı Mağduriyeti

10 Ağustos 2023 16:47