Afytos Bodrum Otelin Genel Sorunları Ve Kötü Hizmet Deneyimi

01 Eylül 2024 11:30

Merhaba arkadaşlar, size otelde yaşanılan genel sorunlardan bahsedeceğim. Personel grubu oldukça saygısızdır. Kadınlara bile yüksek sesle otel müdürünün 'Kapa çeneni, herkes seni dinliyor!' diye bağırmasına şahit oldum. Yemek konusuna gelirsek, yemekler genel olarak ortalama lezzette olup, protein almak isteyenler için en uygun yerdir. 7/24 tavuk ve pilav çıkar. Artık bıkarsınız (en son bir kişi gıdaklayarak geziniyordu). Kalan yemekler diğer öğünlerde salata barında salata ile karıştırılıp size tekrardan sunuluyor. Hayatımda en kötü patatesi burada deneyimledim diyebilirim. Nasıl kötü yaptıkları hakkında hiçbir fikrim yok, inanın. Yemekhanede yer sorunu vardır. Aş evi gibi 30 dakika sıra bekliyorsunuz, açık büfe olmasına rağmen sıra size geliyor. Bir bakıyorsunuz, aaa o da ne, tabak bitmiş. Bekleyip duruyorsunuz, birileri yemeğini erken bitirsin de yıkanıp getirsinler diye. Tabak bulsanız çatal, kaşık, bıçak yok, bu sefer başlı başına sorumsuz bir yer. Arkadaşlar kesinlikle öneride bulunmuyorum. (Arkadaşlar bu arada, tabak çatal takımını yanında getiren herkese %20 indirim var, bilginiz olsun.) Havuzu yine idare eder ama temizlik konusunda kesinlikle temiz değildir, bilginiz olsun.

04 Eylül 2023 12:58
Emir sonuçtan hiç memnun değil

13 Ağustos 2023 13:57
Sündüz sonuçtan hiç memnun değil

03 Temmuz 2023 19:27

28 Ağustos 2023 13:26