25 Aralık 2023 17:12

Trendyol üzerinden Aeka firmasına ait bir erzak dolabı satın aldım, ancak sıkıntılar kargo süreciyle başladı. Horoz Lojistik, aldığım iki üründen birini teslim etti, diğer ürün için ise 'irsaliyeyi getiremedik' diyerek günlerce bekletti. Açtığım üründe kırıklar olduğunu gördüm ve iade talebinde bulundum. Diğer ürün de geldiğinde, kutuda sürtmelerden kaynaklı hasarlar ve bantlamalar vardı. Açtığımda, dolap parçalarında deformasyonlar olduğunu fark ettim. Firmaya durumu bildirdim; ürün parçası göndermek istediler ve fotoğraf talep ettiler. İadelerde 'hasarlı' ibaresi kullanmamamı, kendilerine sorun oluşturabileceğini söylediler. Kıramayıp istedikleri şekilde talepte bulundum. Bir ürünü iade etmeyi başardım, ancak ikincisi için Horoz Lojistik, iade kaydının olmadığını iddia ederek ürünü geri almadı. Ürün hasarlı bir şekilde bende kaldı ve iade süresi geçti. Firma, parça göndererek sorunu çözmeyi umuyor; ancak montaj için söktüğüm parçaları yerine vidalayamayacağım çünkü vidalar boşa dönmekte ve ürün kalitesiz. Fotoğrafları göndermeme rağmen firma ürünü kabul etmiyor.

Ayşegül
12 Ağustos 2025 12:40
Montajix, Aeka, Horoz Lojistik Şikayeti
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

22 Kasım 2023 16:57
Aeka Mobilya İade Ürün Hakkında...
Aeka Mobilya İade Ürün Hakkında...

Aeka Mobilya Güvenilmez Pişmanlıktır. Müşteri Memnuniyeti Sıfır

18 Eylül 2023 16:45
Semire sonuçtan hiç memnun değil

02 Ağustos 2023 11:37
Müyesser sonuçtan hiç memnun değil

Müyesser
07 Mart 2024 16:16