Hande sonuçtan hiç memnun değil

24 Ekim 2024 16:29

Adidas Teşvikiye şubesinden yeni aldığım ayakkabı üretim hatasından dolayı sol ayakkabının dili sola kayıyor. Tabii giydikten sonra fark ettim. Ayakkabıyı 3 gün önce almama rağmen incelemeye gidecek dediler fakat incelenecek bir yanı yok zaten direkt görülüyor. Bunu kendim yapamam zaten. Değişmesini talep ediyorum

17 Aralık 2024 09:51

Adidas'tan ayakkabı aldım ilk başta denedim sorun yoktu, görevli arkadaş depodan kutu içinde getirdi. Ben de o gün ayakkabıyı giyince sol dilde komple kayma olduğunu fark ettim. Mağazaya götürdüm giydiğim için incelemeye yolladılar incelemeden kullanım kaynaklı yanıtı geldi. Bir ayakkabının dili nasıl kullanım kaynaklı kayabilir. Mağaza çalışanları dahi şaşırdı bu yanıta çünkü bariz bir şekilde ayakkabı normal dururken bile belli oluyor üretim hatası olduğu. Ben her yere şikayette bulundum ama Adidas'ın bunu yapmasına gerçekten çok şaşırdım. İki aydır bununla uğraşıyorum. Adidas'ın müşteri hizmetleri de asla çözüm sunmuyor herkesin tek söylediği inceleme birimine biz müdahale edemiyoruz oluyor. Bir daha asla!

20 Aralık 2024 00:33

Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet ettim. Adidas o kadar ilgisiz ki asla umurumda değil. Ne muhatap var ne ilgilenen. Ama ben hakkımı arayacağım.

Saadet
11 Kasım 2023 09:37

25 Mayıs 2024 21:41
Rıdvan sonuçtan hiç memnun değil

Rıdvan
13 Ağustos 2023 18:16

22 Kasım 2024 13:38
Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Kemal
10 Mayıs 2024 15:38