Otobüs Şoförünün Alkollü Yolcu Alması Yolcuları Tehlikeye Attı

Otobüs Şoförünün Alkollü Yolcu Alması Yolcuları Tehlikeye Attı
03 Kasım 2024 23:28

Adana büyükşehir belediye otobüsü şoförü şikayet
03/11/2024 pazar günü Akkuyu TOKİ Cami durağından saat 18.12 gibi 162 numaralı çarşıya giden belediye otobüsüne bindik. 75 yaşındaki annem, ben ve iki çocuk olarak. Duygu kafe durağında alkollü olduğu çok belli olan, sürekli bağıran erkek bir yolcu da binmek için otobüse yöneldi ve otobüs şoförü alkollü olan bu yolcuyu otobüse aldı. Ve bu kişi bağırıyor diye alkollü olan adama söylendi. Ne bağırıyorsun dedi. Alkollü adam da karşılık verdi. Biz çok tedirgin olduk, Böyle birini otobüse aldığı için. Bu kişi orta kapıya yöneldi, ve oradaki demiri tutup bekliyordu. Ayakta duramıyordu. Biz de Sonraki durakta inecektik. Çocuklarım ve annemle ön kapıya yönelip bekledik. Şoför ön kapıdan inemezsiniz dedi. Ben de buradan inmemiz gerekiyor dedim. Hayır kapıyı açmam orta kapıdan ineceksiniz dedi. Sarhoş kişileri almasaydınız oradan inerdik dedim. Açmak zorundasınız dedim. Kapıyı açmayacağını belirtti. Ben de inmiyorum dedim. Sonra annem de çocuklar da daha tedirgin oldu ve o sarhoş kişiyle daha fazla yol gitmemek için orta kapıdan indik. Ve biz inerken o sarhoş adam da genç bir çocuğa sataşıyordu. Bizi bu şekilde tehlikeye atan bu şoför için gereğinin yapılmasını istiyorum. Lütfen ama lütfen. Biz korktuğumuz için ön kapıdan inmek istedik ve kapıyı açmadı. Bizi tehlikeli olan bir adamın oradan indirdi. Kendini cam paravandan güven altına alıp her lafı sayıp bizi bu şekilde riske atması büyük suçtur. Empati yapmanızı, sizin eşlerinizin ve çocuklarınızın buna mecbur bırakıldığında olabilecekleri düşünmenizi ve Gereğinin yapılmasını istiyorum.
Ayrıca Adana şoförlerinin büyük kısmının saygı ve nezaket eğitimleri almaları gerekiyor. Ekmek parası kazandıkları insanlara aşırı kaba davranıp yolcu indiğinde bile arkalarından konuşup laf söylüyorlar.

24 Haziran 2025 17:25
Burak sonuçtan hiç memnun değil

19 Haziran 2025 18:30

10 Ekim 2023 18:13