25 Temmuz 2024 14:42

Adalılar çiftliği internet sitesinden 25 kilo bamya aldım fakat gelen bamyaların yüzde 95 i pörsümüş bir şekilde elime ulaştı. Satıcı ile iletişime geçtiğimde dalga geçer gibi cevap verdi.
Bozulmuş bamyayı suya atın diye dalga geçer gibi cevap veriyorlar
ilgili satıcıdan şikayetçiyim

Hanife
Hanife

Enginar sipariş edecektim ama vazgeçtim. Herhangi bir müşterisine böyle yapan bana da yapabilir az da değil 25 kilo bamyanın böyle olmasını normal karşılamak iş ahlakına sığmaz

Halide
Halide

Merhaba Hanife hanım her zaman önceliğimiz müşterilerimizin memnuniyeti oldu bazen bizden ürün satın alan kişiler ne yapsak anlaşma yoluna gitmiyor buradan size bütün konuşmaları anlatamam ama lütfen bunu yazarken o tarladan ne zor koşullarda toplanıp gönderildiğini de göz ardı etmeyin kargonun yaptığı hatayı sadece bize ödetmeye çalışan bizim emeğimizi hiçe Sayan bütün cezayı bize kesen kişiler burayı yorum yapıyor 100 tane memnuniyet mesajı varken 2 kişinin bu şekilde yazıyor olması sizinde emeği ne kadar kolay harcayabildiğinizi gösterir ama unutmayın ki yorgunluktan uyuyamadığımız gecelerimiz oluyor bu da bize yapılan haksızlıktıryine de tabi ki takdir sizin

Fatma'nın Bahçesi Çürük Bamya Ve İlgisiz Hizmet

30 Temmuz 2024 22:33