Adalet Bakanlığı E Görüş Uygulamasında Sorun Var

Adalet Bakanlığı E Görüş Uygulamasında Sorun Var
30 Ocak 2024 06:01

Lütfen yardımcı olun. Daha önce eşimle e-Görüş uygulaması üzerinden görüntülü konuşuyorduk ve hiçbir sorun yoktu. Ancak şimdi kaç gündür uygulama hata veriyor. 'Hata' diyor, ne yaptıysak düzelmedi. Lütfen bu sorunu nasıl çözebileceğimiz konusunda yardımcı olabilir misiniz?

30 Ocak 2024 05:57

Eşim Elazığ t tipi kapalı cezaevinde yatıyor eskiden görüntülü konuşuyorduk hiçbir sorun yoktu ama şimdi uygulamada sorun var her uygulamaya giriş yaptığımda hata diyor ne yaptıysak olmadı çocuklar babalarını çok üzülüyorlar lütfen yardımcı olabilir misiniz şimdiden teşekkürler

30 Ocak 2024 05:50

Eşim Elazığ t tipi kapalı cezaevinde yatıyor eskiden görüntülü konuşuyorduk ama şimdi e Görüş uygulamasında sorun var her uygulama ya giriş yaptığım da sorun çıkıyor hata veriyor ne yapmam lazım lütfen yardımcı olabilir misiniz

Gammzee
Gammzee

Uygulama açılmayınca silip yeniden yükleme yaptığınız için böyle oluyor. Bende uygulama çalışmıyor zannedip silip tekrar tekrar yüklemiştim sonra bu şekilde bloke oldu. Eşinizin bulunduğu cezaeviyle irtibata geçerek blokeyi kaldırabilirsiniz. Ve daha sonra eklediğim resimdeki gibi bir hatayla karşılaşırsanız silmeyin çünkü sistemsel bir hata.

adalet-bakanligi-e-gorus-uygulamasinda-sorun-var-1.jpg
Deniz