Sismik sonucu yetersiz buldu

Açılım Özel Eğitim Kursu Sorunu

06 Haziran 2024 15:04

Kaydolduğum bu yüzden söylediklerini talep ettiğim deneme kulübünde-buna kaydolunca bir uygulama indiriyorsunuz deneme duyuruları, cevap anahtarı, video çözümlerini dershanedeki sıralamanı buraya atmaları gerekiyor; uygulamadan danışmaya mesaj atmayın dönmüyorlar denedim:⁠-⁠) - paket içeriğinde deneme çözümleri denmiş: Çoğu denemenin TYT si var AYT si yok AYT si var TYT sinin çözümü yok. Alt tarafı bir kod vereceksiniz -video çözüm uygulamasının deneme erişimi için istediği şifre- erinmeyin bir zahmet. Ayrıca TR geneli sıralamamı öğreneceğim de söylenmişti. Töder in sonuç karnesinde bırakın Türkiye'yi il sıralamamı göremedim8⁠-⁠). Keza diğer yayınlarda da öyle sıralamamı öğrenemedim, soru çözümlere de ulaşamadım. Tavsiye verirken sizin kuruma methiyeler düzeceğim elbette.

09 Haziran 2024 22:47

06 Haziran 2024 13:12

Rekabet ortamı oluşturmak adına Sincan açılım eğitim kurumlarının deneme kulübü paketine kaydoldum. İçeriğinde TYT AYT TR geneli denemeler, bu denemelerin video çözümleri ve TR geneli sıralamamı öğrenecektim. Ama öyle olmadı deneme karnesinde bırakın TR sıralamamı ilde sıralamam dahi gözükmüyor -deneme karnesini her yayında vermiyorlar bir de şaka gibi! Paketin içeriğini çizip çizip siliyorlar resmen! Madem her denemenin karnesi yok neden tamamı TR geneli dedin bana pes dedirttin-param da çöp oldu!

Video Çözümlerine Erişim Sorunu Ve Müşteri Destek Talebi

22 Şubat 22:57