Murat sonuçtan hiç memnun değil

Acıbadem Hastanesi Beyin Cerrahi Ve Romatoloji Başarısız Ameliyat

12 Nisan 2023 11:53

Annem bel ağrısından dolayı ağrıları için beyin cerrahi bölümüne gittik doktor MR istedi. Emar sonucunda bel fıtığı olmadığını romatizma ya bağlı ağrıları olduğunu söyleyerek Romatoloji ye gönderdi. Aynı hastanede Romatoloji bölümüne gittik kan tahlili sonuçları ile romatizmanın uykuda olduğunu bel ağrısına bağlı olmadığını söyleyerek bizi tekrar beyin cerrahi doktoruna gönderdi. Doktor bey bazı ilaçlar yazarak birkaç ay boyunca tedavi süreci bekleyelim dedi. Sonrasında ağrıları hala devam ediyordu. Muayeneye gittiğimiz de yine MR istedi ve kanal daralması ameliyatı yapacağım daha da rahatlayacaksın dedi. Bizde kabul ettik ameliyat sonrası ilk 4 gün çok iyi di ve sonrasında şikayetleri daha da arttı. Ağrıları fazlalaştı 3 ay sonrasında tekrar MR istedi ve fıtık patlamış diyerek şu anki halinden daha da iyi olacaksın dedi. Ameliyat oldu ve ameliyatta bir örnek patolojiye gönderdi. Patoloji sonucu romatizmanın yüksek olduğu da ortaya çıktı acı badem deki Romatoloji doktoru uykuda demişti. Annem ameliyat sonrası ağrıları daha da şiddetle arttı ve ortalama 16 kilo zayıfladı daha iyi olması gerekirken daha da kötü bir hale geldi. Ambulans ile kaç kez acı badem Hastanesi acil ine gittik yediği bir Yudum suyu bile mide kabul etmemeye başladı. Doktor a söylediğimde MR istedi yine bu insanlık dışı bir şey her şey para değil ortalama 50 bin TL'ye yakın para verdik ama insan canı bu kadar basit olamaz. Acı badem Hastanesi beyin cerrahi ve Romatoloji bölümünden şikayetçi olacağım gerekli kurumlara

Acıbadem Hastanesi Kategorileri