Acıbadem Eskişehir Hastahanesi Saygısız Bir Ekibe Sahip

27 Ocak 2024 12:53

10 gün önce randevu alarak muayene oldum. Daha sonrasında kontrol için randevu almak istedim ancak 10-15 günlük kontrol süresini ertelemeye çalıştılar. Sürekli aramama rağmen bir sonuç alamadım. Bana iftira atıldığını düşündüm; zira kimseye hakaret etmediğim halde hakaret etmişim gibi söylendi. Durumu açıklamaya çalıştım ancak dinlenmedim. Konuşma kayıtlarının dinlenmesini talep etmeme rağmen bu talebim geri çevrildi. Önce dinleyeceklerini belirtip sonra dinleyemediklerini ifade ettiler. Ekip, mesleki anlamda yeterli olmadığını hissettirdi. Bu yaşananların ardından haklarımı arayacağımı ve iftira atılmasının hesabını soracağımı ifade etmek istiyorum. Randevu almak için çaba gösterdiğimde sürekli asistanlara yönlendirildim ve çözüm üretileceği söylendi; ancak herhangi bir çözüm sağlanmadı ve sürekli başka bir asistana aktarıldım. 'Sizi biz arayalım' denildi fakat arama gerçekleşmedi. İlgili kişi yoğun olduklarını iletti. Aramaları beklerken, kendim aradığımda karşı tarafın bağırmaya başladığını gördüm. Bir haftadır baş ağrım geçmiyor ve maalesef aldığım hizmetten dolayı memnuniyetsizliğimi dile getirmem gerekiyor. Sunulan hizmet kalitesiz ve kaba buldum. Yaşadıklarım nedeniyle oldukça mağdur oldum ve bu hastaneyi başkalarına önermiyorum.

29 Ocak 2024 10:23 (Şikayetten 1 gün sonra)

27706462 numaralı bildiriminiz bize ulaştı. Konu ile ilgili en kısa sürede size geri dönüş sağlayacağız. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla.

Randevu Sürecindeki İletişimsizlik Ve Zaman Kaybı Hastaları Mağdur Ediyor

02 Temmuz 2025 11:03
randevu-surecindeki-iletisimsizlik-ve-zaman-kaybi-hastalari-magdur-ediyor-2.jpg
Sadettin sonuçtan hiç memnun değil

16 Nisan 2025 11:08
Damla sonuçtan hiç memnun değil

14 Kasım 2023 15:14

04 Ekim 2023 20:14