Ayse sonuçtan hiç memnun değil

Batıkent ABC Anaokulunun Samimiyetsizliği

02 Mart 2023 22:22

Eylül ayında 4.5 yaşında olan oğlumu ilk deneyimini yaşayacağı Batıkent ABC Anaokulunun müdürü n**** o*** ile görüşerek ve kendisine çok güvenerek kayıt ettirdim aradan 2 3 ay geçtikten sonra okul bizimle görüşme talep etti. Oğlumun derslerde sürekli ayağa kalktığını sınıfındaki 2 3 tane arkadaşıyla kavga ettiğini bir psikoloğa göstermemizin yararlı olacağını söylediler (bu arada okuldan kavga görüntülerini göstermelerini istedik biz görüntü almıyoruz dediler) denilen her şeyi yaptık oğlumuzu 2 psikolog 1 de psikiyatrist ile görüştürdük hepsi 5 yaşındaki bir çocuğa göre davranışların normal olduğunu bireyselde çocukta hiçbir sıkıntı olmadığını söyledi. Okulla tekrar görüştüğümüzde okul da bize bireyselde oğlunuz mükemmel algıları açık akranlarıyla iletişiminde sıkıntı var sadece dediler. Tamam dedik. Oyun terapistleriyle görüştük okula da bildirdik böyle bir sürece girdiğimizi. Oyun terapisine 3 4 seans gittikten sonra okul bir gün bizi arayıp gelin çocuğunuzu alın çocuğunuz üzerine yoğurt döktü dediler çirkin bir üslupla bir anne olarak takınılan tavır hoşuma gitmediği için n** ö*** hanım ile görüşme talep ettim daha ağzımı açmadan sizin oğlunuz şöyle sizin oğlunuz böyle oyun terapistinizle görüştük bizden 1 ay süre istedi ama biz 1 ay dayanamayacağız bu süreci sizinle daha fazla yürütemeyeceğiz dediler ve oğlumuzu okuldan almamızı istediler.

Biz de çocuğumuzun dışlandığı bir kurumda daha fazla kalmasını bir anne baba olarak uygun bulmadık. Aradan 1 hafta geçti Batıkent ABC anaokulu denilen kurum bizden dilekçe talebinde bulundu çocuğumuzu kendi rızamızla aldık diye dilekçe verip imza atmamız istendi. Biz de siz almamızı söylediniz dediğimizde hayır bizim öyle bir isteğimiz olmadı denildi. İşi kılıfına uygun yapmaya çalışırken vicdanlarınızı nereye sakladınız Batıkent ABC Anaokulu!. Hukuki olarak hakkımızı arayacağımızı söylediğimizde siz bilirsiniz denildi anlaşılan bu kurum kendi avukatlarına güveniyor bir şekilde. 5 yaşındaki bir çocuğu dışlamak ve eğitim hayatının ilk 4 ayında çocuğun okuldan kaydını silmek eğitimcilik mi soruyorum size, ve bu kurumdaki ticari kaygının öğrenciden daha önemli olduğunu düşünüyorum.

profile profile profile