A Global Trade İle Alıkonulan Para Ve Yanıltıcı İşlemler Mağduriyeti!

07 Kasım 2024 12:11

A Global Trade şirketi tarafından param alıkonuldu. Yalan düzen hep aynı işliyor. Önce para kazandıran bir sistem izlenimi verip biraz para çekmemizi sağlayıp güven kazanıyorlar. Sonra da siz yanlış işlem yaptınız diyerek hesabımızı eksiye düşürüyorlar ve ilave para yaptırma talepleri başlıyor. Kullanmadığınız lotlarınız var, sözleşmeniz bitmedi diye oyalıyorlar. Açıkta işlemim olmamasına rağmen para çekmeme izin vermiyorlar. Para çekme taleplerim sürekli ret oluyor. Beni çok mağdur ettiler. Danışman olarak sözde firma üst düzey yetkilisi olduğu lanse edilen a*** bey ve onun asistanı olduğu lanse edilen b**** bey'in telegram hesabı üzerinden yazdığım 20 mesajımın belki birini baştan savma bir cevap ile savuşturuyorlar. Telefondan ise 30-40 gündür canlı görüşme yapamıyorum, e-postalarıma bazen sistem otomatik talebiniz ilgili birime yönlendirilmiştir, sizinle irtibata geçilecektir lütfen beklemede kalınız diyorlar ama kimse aramıyor ya da hiç cevap bile cevap vermiyorlar. Firma hakkında suç duyurusunda bulunacağım.

profile profile profile
23 Aralık 2024 15:22 (Şikayetten 1 ay sonra)

Şikayeti Çözüldü

Özkan bey

Şikayeti Çözüldü

Merhabalar kardeşim telefon numaranı alabilir miyim

Nimet sonuçtan hiç memnun değil

A Global Trade: Ulaşılamayan Danışmanlar Ve Geri Alınamayan Paralar

25 Haziran 2025 14:36
Emre sonuçtan hiç memnun değil

04 Kasım 2024 15:50
Hümeyra sonuçtan hiç memnun değil

A Global Trade İle Yaşadığım Zorlu Deneyim Ve Kaygılarım!

19 Mart 2025 17:11