Orhan sonuçtan hiç memnun değil

1xBet Para Yatırma İşlemlerinde Yaşanan Sorunlar Ve Çözüm Beklentisi

19 Ağustos 2024 01:46

24 Temmuz'da para yatırma işlemi gerçekleştirdim. Hesaba geçmedi, iade işlemi hala düzeltilmedi. Gerekli mail yazışmalarını ve dekontu gönderdim, defalarca yazdım. Bu da yetmiyor, ikinci kez aynı miktarda para yatırdım. İkinci defa aynı şey oldu, yine para hesabıma geçmedi, iade edilmedi. Bu nasıl bir durum? Sonuna kadar uğraşacağım, bu işlem düzeltilmezse.

19 Ağustos 2024 12:09 (Şikayetten 10 saat sonra)
20 Ağustos 2024 02:56

Bunların hepsini yaptık zaten sorunlar çözülmedi diyoruz mesajı okumuyor musunuz buraya yazmak için yazmayın her şey açık ulaşın çözün çok iyi bir firmaysanız delirtmeyin insanları

20 Ağustos 2024 12:53

Bunları telegramdan gönderin diyoruz çünkü hem mailleri başka ekip kontrol ediyor hem de mailden sıra oluşuyor ve geç cevap veriliyor. Şimdi lütfen yukarıdaki bilgileri belirrtmiş olduğumuz telegram hesabına gönderin yardımcı olalım iyi günler dileriz.

20 Ağustos 2024 17:44

Telegram'dan da gönderdim ama ne hikmetse oradan da size yönlendiriyorlar. Bakalım oradan cozulcekmi göreceğiz

20 Ağustos 2024 18:05

Onlarda ilgilenmiyor ısrarla finans birimi mail diyor kendinizden haberiniz yok ben gönderdim kardeşim beni bağlamıyor çözün işlemimi

21 Ağustos 2024 13:02

Mail ve telegramdan sizden para yatırmanızı isteyen olursa bloke edin dolandırıcıdır. İyi günler

22 Ağustos 2024 00:40

Tamam Gönderdim bakalım dediğiniz gibi hemen cozulcekmi göreceğiz

23 Ağustos 2024 13:10

Hala çözüm yok bahaneler devim ediyor. Normalde oyun hesabına aktardığım para hesaba geçiyor dun bile oynadım ne hikmetse bahaneleri mail adresleriniz uyusmuyo normalde geciyosa sizde yatırabilirsiniz hesaba oyalamaya devam edin tebrik ederim

23 Ağustos 2024 13:33

Telegramdan yazın ve şikayetvardan geldiğinizi bildirin lütfen .

23 Ağustos 2024 13:35

Yazdım dönüş yok bir suru de fake hesap var ben dediğiniz gibi ilk basta çıkan sonu TR ilen biten siteye gönderdim ama hala dönüş yok düzeldi mi diye bana soruyorlar dun oradan. Ben duzeltmiycem siz düzelteceksiniz

23 Ağustos 2024 14:00

Değerli üyemiz, telegramda aramaya https://t.me/birxbetresmi bunu yazınca ilk bizim hesap çıkıyor Tr ile biten hesap dolandırıcılara ait @birxbetresmi yazan hesap bizim hesap

23 Ağustos 2024 14:47

İlk çıkan hesap TR ile biten hesap isde onu bile yanlış yonlendiriyosunuz sayenizde dolandiricilarada bilgimizi attık daha ne kadar batacağız acaba

23 Ağustos 2024 15:29

Değerli üyemiz, siz hesapla kanalı karıştıyorsunuz, @birxbetresmi bunu yazınca sadece bir tek hesap çıkar ya da en başta bu hesap çıkar, diğerleri dolandırıcılara ait olan kanallar , zaten üye sayı yazıyor, biz kanala yazın demiyoruz hesabımıza yazın diyoruz.

23 Ağustos 2024 19:20

Kanala zaten yazılmaz oraya yorum yapılmıyor biliyoruz herhalde normal hesaba yazdım ikisinde de dönüş geldi ikisi de biziz diyor resmiyiz diyor arama yerine kopyalıyorum ilk çıkan hesap değil girin bakin sizde sonu TR olan çıkıyor ilk sırada demeyin o zaman ilk sırada derseniz millet ona girer hiç kendinizde kabahat bulmayın zaten benim oraya yazmamda olayların buraya gelmeside benim sorunum zaten değil mi benden kaynaklı

25 Ağustos 2024 02:26

Tamda tahmin ettiğim gibi hala çözülmedi üstüne üstlük Telegram'da da mail üzerinden de adamlar çok güzel tezgah kurmuş köseye sıkışınca o bizim adres değil bu bizim adres değil kabul etmiyorlar. İsine gelmeyen durumlarda bu bizim adresimiz değil deyip sıyrılıyorlar. Özür dileyip paramı iade edip hatta Bonus yüklemeleri gerekirken paramı yüklemeyip sanki ben hata yapmışım para transferinde gibi çok rahat ve profesyoneller paramı yatırmadıkları gibi hala uğraştırıyorlar amatör bir sitede bile böyle saçmalıklarla karşılaşmadım benden çöktüğünüz para küçük bir para ama sizin benim şikayetlerimden sonra kaybedeceğiniz para onun misliyle fazlası olacak emin olum artık yatırmayın gerek yok

28 Ağustos 2024 16:34

Değerli üyemiz, telegramdan size zaten cevap verildi. resmi yazınca TR çıkmaz bunları size kanıtla gösterdik zaten kendiniz ekran görüntüsü yolladınız 2 tane kanal çıkıyor bir de bizim hesap Siz kanala girip oradan birilerine yazmışsınız Daha sonra bize telegramdan yazdınız ve size durumu anlattık

28 Ağustos 2024 18:46

Tamam anlattın onlarla da geçtik irtibata sonuç neee hala yok hala düzeltmediniz işlemi param hala hesabıma geçmedi bırakın milleti oyalamayı bu kadar aciz bir sitesiniz işte

29 Ağustos 2024 12:28

Hala gönderdiğim halde aynı şeyleri tekrarlayıp PDF hesap özeti istiyorsunuz uzatıyorsunuz ve sahtekarlığa devam ediyorsunuz. Bende hiç bırakmayacağım sizi orada burda paylaşacağım. 1000 TL lik işlem için bir suru müşteriden olacaksınız insanlar bilsin...

29 Ağustos 2024 15:59

Değerli üyemiz, dilekçenize verilecek cevabı bekleyiniz lütfen

05 Eylül 2024 04:41

Bekliyoruz bakalım daha ne kadar bekleyeceğiz şimdiden 1 hafta oldu devlet meselesi yaptınız helal olsun

07 Eylül 2024 15:43

Hala bekliyoruz telegram da irtibatı kesti çözüm hala yok bu kadarsınız isde çıkıp bir de artistlik yaparlar oraya dedik buraya dedik yapamıyorsunuz falan belli kimin neyi yapamadigi. Bildiğin dolandiricisinz okuyan arkadaşlar sakin bulaşmayın bu siteye

02 Ekim 2024 10:03

Burda yazılanlar süreçle alakalı olan herseydir sonunda yine çözmediler isi bu kadar sahtekarlr beceremeyince ya da becermek istemeyince yazmayıp engelliyorlar sakin düşmeyin tuzaklarna hepsi temmuzdan beri uğraşıyorum benim islemim toplam 1000 TL bunu bile çözmediler büyük paralar yatırıp sakin kanmayn yazık günah

Furkan sonuçtan hiç memnun değil

1xbet Para İadesi Talebi

Furkan
05 Temmuz 2024 13:17
Gülcan sonuçtan hiç memnun değil

Gülcan
15 Nisan 2024 16:48
1xBet Paramı Hesabıma Yatırsınlar
1xBet Paramı Hesabıma Yatırsınlar
Aydın sonuçtan memnun değil

Aydın
05 Haziran 2025 10:34
Burak sonuçtan memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Burak
21 Temmuz 2024 14:01
"Teşekkürler sorunum çözüldü"
İbrar sonucu yetersiz buldu Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

İbrar
19 Şubat 2024 16:49