Tayfun sonuçtan hiç memnun değil

Kargo Teslimat Sorunu Ve Takip Numarası Belirsizliği

Kargo Teslimat Sorunu Ve Takip Numarası Belirsizliği
Tayfun
26 Kasım 2024 15:06

23.10.2024 tarihinde TR, Polo Ralph Lauren.com'dan 2 adet ürün satın aldım. Ürünler Çin'den geliyor. 1 aydan fazla bir süredir teslim edilmedi. 17Track.net kargo firması siparişlerimi getiriyor. İlgili firmanın bana e-posta olarak bildirdiği takip numarası XRS08800304127101. Sistemden siparişimi kontrol ettiğimde en son 1 hafta önce yaşadığım şehre ulaşmış olduğu, gümrük işlemlerinin tamamlandığı ve teslim edilmek üzere dağıtıma çıktığı bildiriliyor. 17TRACK firmasının web sitesinde çözüm bulamadım. Bu yüzden Türkiye'deki anlaşmalı PTT Kargo müşteri hizmetlerine sordum. PTT'ye verdiğim takip numarası bulunmadığı gibi adıma gelen herhangi bir kargonun olmadığı ifade edildi. İlk bu şekilde bir alışveriş yaptım. Sorunun TRACK17 firmasında mı olduğunu anlayamadım. 3-5 gün daha bekledikten sonra elimdeki deliller ile Cumhuriyet Başsavcılığına müracaat edeceğim.

profile profile

Gülruba
Gülruba

Merhaba bende seninle aynı sorunu yaşıyorum şikayet ettiğinde bir sonuç aldınmı

Tayfun
27 Kasım 2024 00:55
17TRACK Şikayeti
İslam sonuçtan hiç memnun değil

Teslim Edilmediği Halde Teslim Görünen Kargo Ve Müşteri Hizmetlerine Ulaşamama

İslam
30 Ağustos 2025 11:28
teslim-edilmedigi-halde-teslim-gorunen-kargo-ve-musteri-hizmetlerine-ulasamama-2.docx
teslim-edilmedigi-halde-teslim-gorunen-kargo-ve-musteri-hizmetlerine-ulasamama-1.docx
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Siparişim Türkiye’ye Ulaştı Ama Terliğim Nerede Ve Kargo Bilgisi Yok

Ayşegül