Ada sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Zlot Sitesi Pişmanlıktır!

Zlot Sitesi Pişmanlıktır!
06 Temmuz 2024 07:27
Ada'nın Teşekkür Mesajı
“Öncelikle geri dönüş için teşekkür ederim. Bu bize gösterdiğiniz saygıyı ifade eder, Müjde hanım ın çözüm odaklı yaklaşımı beni ikna etti sağ olsun yanlış anlaşılma hayatın her alanında var noktasında mutabık kaldık teşekkürler Müjde🙂”

Zlot oyun sitesi kazanç ödemiyor. Zlot oyun sitesine yatırım yaptım %100 yatırım bonusu aldım şartlarını çok iyi okudum ve 2000 kazanç sağladım çekim verdiğimde yatırım bonusu ile max. Min 10 bin çekim yapılabilir gerekçesi ile çekimimi reddettiler, benim oynadığım bonusta ise yatırım ve bonusla sadece 10 katı çekim yapılabilir yazıyordu yani max. Ya da min. Diye bir ibare yoktu sonrasında da paramızı bitirdi site. Konuşmalar ve kural ekte yorum sizin.

Kullanıcı ADI;B***54

12 Ağustos 2024 16:30 (Şikayetten 1 ay sonra)
06 Eylül 2024 21:31

07 Eylül 2024 15:46

Murat sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Zlot Casino'da Yaşanan Para Yatırma Sorunu

Murat
30 Ekim 2024 22:43
"Tamamen benden kaynaklı sahte site girişi yapmışım. Ama bu durumda bile Zlot Casino 1000 TL ödeme yaptılar bana. Teşekkürler"

Tuğçe
06 Kasım 2024 22:40
Canan sonuçtan memnun değil

Canan
18 Ocak 2025 03:56
Serdar sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Serdar
24 Haziran 2024 00:29