Zlot Sayfasındaki Adil Olmayan Oyun Sistemi

11 Aralık 2024 12:2870
Onur'un Teşekkür Mesajı
Teşekkürler her şey için

Zlot isimli sayfanın ben müdavim üyelerindenim. Son 3 aya kadar da 'ayağımız alışsın' mantığı herhalde güzel ödemeler alıyordum. Fakat son 3 aydır bilhassa sadece yemeye yönelik bir sistem var. Özellikle ekim ayı içinde art Arda 55 yatırım yapıp sadece bir kere kazanç sağladım. Bu ayda yine, özellikle son 3 günde sadece kaybettiren bir oyun sistemine sahipler. 30 küsur yatırım, tek kazanç; o da devede kulak.

19 Şubat 2025 11:53

Sürekli kayıp sürekli kayıp her şeyi şansa bağlayarak üstelik bir de kullanıcıyı suçlayarak kendilerini temize çıkaran bu site başta gel gel yapıp daha sonra bir türlü kazanç vermiyor abartmıyorum size 4 aydır kayıp kayıp kayıp lafa gelince sevilen üyeyim ama icraate gelince sıfır üye olacak şahıslar bence iyi düşünsün

11 Aralık 2024 14:10

Bir adet Bonus eklediler şansınız dönecek diye o da kaybetti kaybetmeye devam

15 Aralık 2024 14:13 (Şikayetten 4 gün sonra)

Değerli Onur T., 30951700 şikayetiniz, destek ekiplerimiz tarafından incelenmekte olup, en kısa sürede çözüm sağlanabilmesi adına gerekli adımlar atılmaktadır. Konuyla ilgili olarak size ulaşabilmemiz için telefonunuzu açık tutmanızı rica ediyoruz. Şikayetinizi çözüme kavuşturmak için en kısa sürede tarafınıza ulaşım sağlanacaktır. Anlayışınız ve sabrınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Zlot

15 Aralık 2024 16:36

Marka olarak ilgileneceği söylendi ama yinede benim umudum hala yok call center elemanları çok düşünceli çok iyi insanlar ama sitenin hala düzeleceğini sanmıyorum

16 Aralık 2024 11:51

Şirket olarak halihazırda olan kullanıcılarınızı kaybetmek adına çaba gösteriyorsunuz ben beni arayan call center ekibinden Asena hanım'a teşekkür ediyorum sağ olsun ilgilenildi belki de elinden geleni yaptı fakat dediğim gibi call center biriminin bu kadar iyi olması maalesef ki sitenin son iki ayda bizlere kaybettirmesini hala kapatamadı anlıyorum sağlayıcılar aynı siteler farklı hepiniz aynı sağlayıcıyı kullanıyorsunuz fakat bir yerde ödeme alırken burada ödeme almıyorsak bunun sorumluluğu bence biraz sitededir artık abartmıyorum dün basit bir olayla karşılaştım bir sitede tek yatırımla direk girdim kazancımı sağladım ancak bu City içerisinde dün 11 adet yatırım yapmama rağmen ve her birini farklı sağlayıcı farklı oyunlarda deneme rağmen 5 kuruş kazanç vermedi şimdi soruyorum size halen biz mi suçluyuz

17 Aralık 2024 16:26

Takdirlik yerleri kalmadı her gün kayıp her an kayıp her saniye kayıp eğer ki bir oyunu bet ödüyorsa 7 el ardı ardına bet ödemez buraya yatırım yapanlara gerçekten ileri ki zamanda çok yazık olacak

18 Aralık 2024 03:51

Şikayeti yayınlandıktan sonra ve bana geri dönüş yapıldıktan sonra belki düzelmişlerdir diyerek iki günde bir 15 yatırım daha yaptım yine hepsi kayıp artık hadsizlik boyutunu daha da aşıp şimdi de alan değiştirin demeye başladılar bilmiyorlar ki 5 farklı sağlayıcıdan 10 farklı oyun oynadım sorsanız ama en iyiler sağlayıcı ödemiyor şanssızsınız yalan dolan günün farklı saatlerinde farklı sonuçlar alırsınız diyorlar vallahi 24 saat oturup oyun oynayın yine kaybettirirler çünkü karınları henüz doymuyor ben sitenin değerli üyesiymişim ne hikmetse değer bunlara göre kaybetmek her gün buraya gelişmeleri yazacağım ki insanlar bu siteden uzak dursun ha şimdi ufak ufak kazanan vardır merak etmeyin bir iki aya kadar sizi de yemeye başlayacaklar

18 Aralık 2024 16:16

Şikayetiniz ile ilgili gerekli incelemelerimizi tamamladık. Öncelikle belirtmek isteriz ki, şans oyunları oynuyorsunuz ve bahislerinizin tamamı sizin sorumluluğunuzdadır. Sağlayıcılarımız tamamen orijinaldir ve dışarıdan müdahale kesinlikle söz konusu değildir. Takdir edersiniz ki, siz de Canlı Casino Slot oyunlarına katılım sağlamaktasınız. Bu oyunlar saniyelik oyunlardır ve dünya genelinde sitemizdeki sağlayıcıları kullanan milyarlarca kullanıcı gibi siz de saniyelik canlı bahisler almaktasınız. Dolayısıyla, herhangi bir kişinin sadece bir kişinin kaybetmesi için müdahale edecek vakti olmamaktadır ve bu durum hayatın olağan akışına ters düşmektedir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Zlot

18 Aralık 2024 16:19

Yaptığınız tavsiyeler doğrultusunda hareket ediyoruz ama hala ışık yok hala kazanç yok hala batırmaya devam yine buradan ekliyorum daha dün sadece 11 yatırım kaybettirdiniz bugün sırada ne var

19 Şubat 2025 10:22

Durmak yok soymaya devam hala hala hala aynı durumlar amaç nedir sponsorlar ücretlerini mi güncelledi de sadece kayıp üzerine çalışıyorsunuz siz benim hesabımı daha kapatmayın zaten açık kalsın 90 gün sonunda otomatik silinecek nasılsa soygunun kralları

24 Şubat 2025 17:37

Kazanç sıfır müdahale maksimum yalan dolan başka bir şey yok sizde kusura bakmayın da sürekli kaybeden ekranların gelmesi tamamen sizden kaynaklı yaptıklarınızla övünün

28 Haziran 2025 22:19

Zlot sitesi üzerinden dün sabah saat 8'den itibaren yatırım yapmaya başladım ve kaybetmeye başladım. Ancak kayıplarımın şekli oldukça dikkat çekiciydi; her yatırımımda ve her oyunumda aynı ekran, aynı çarpan ve aynı sonuçla karşılaştım. Birebir oynadığım ekranların aynısı sürekli olarak önüme getirildi. Kısacası, klon yani kopya oyun oynatıldığını düşünüyorum. Bana aylardır yapılan bu olumsuzluklar bir türlü bitmedi, bitmiyor.

31 Ekim 2025 16:36

Teşekkürler her şey için

31 Ekim 2025 16:48

Değerli Onur T., Öncelikle, 30951700 şikayetinizin çözülmüş olmasına ve memnuniyetinizi kazanmamıza çok sevindiğimizi belirtmek isteriz. Herhangi bir konuda yardıma ihtiyaç duymanız halinde, 7/24 hizmet veren canlı destek hattımızdan veya [email protected] e-posta adresinden bize her zaman ulaşabileceğinizi bilmenizi isteriz. Sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Zlot

Zlot Sitesinde Müşteri Memnuniyetsizliği Ve Yatırım Sorunları

12 Ocak 2025 02:411.219

Zlot sitesi tam bir pişmanlıktır. Arkadaşlar kimse ne bir kazanç beklesin ne de yatırım yapsın hiçbir şekilde kazanç sağ...

1 Destek

Zlot Sitesinde Kazanç Sağlamak Neden İmkansız?

22 Ocak 2025 01:57472

"Sorunum giderildi çok teşekkür ederim"

3 Destek

Zlot Sitesinde Sürekli Kayıp Yaşadım, Hiç Kazanç Sağlayamadım

8 Eylül 2025 19:16309

Zlot sitesi kesinlikle kaybettirmeye odaklanmış bir site. Bir kere para ya...

Zlot Sitesinde Hayal Kırıklığı Ve Haksız Uygulamalar

26 Kasım 2024 04:122.766

Bu Zlot denen siteyi piyasaya ilk çıktığı günden beri kullanıyorum. İlk başlarda bonuslarla ve oyunların RTP'leriyle oyn...

3 Destek

Zlot Sitesinde Yaşanan Para Transferi Sorunu!

17 Ekim 2024 13:15797

Zlot sitesi kesinlikle pişmanlıktır. Hesabıma yatırdığım parayı kabul etmed...

Zlot'ta Dev Hata!

Zlot'ta Dev Hata!