Ziuer00 (Instagram) Şikayeti

27 Ekim 2024 12:52

Ziuer_00 bu kişiden oğlum 14 yaşında bir çocuk Instagram'da görüp Airport, parfüm, kılıf 300 TL at diyor oğlum atmış ve sonrasında kargo ücreti adı altında 450 TL istemiş. Çocuk benden para istedi kontrol ettiğimde bunların hepsini bu ücrete verilmez mümkün değil dedim sahte hesap dediğimde çocuğu öyle sözlerle ikna etmişler ki çocuk yazışmaları gösterdi.

Gerçekte kargolanmış gibi ürünlerin ekran fotolarını atmış acımasızlar. Eşim kanser hastası çocuk okul harçlıklarını biriktirip Papara kartından atmış yazıklar olsun çoluk çocuğun harçlıklarına kadar tenezzül ediyorlar. Yetkililer bunları görmüyor mu alenen rahatlıkla yanıltma yapıyorlar. Şikayetçiyim kendilerinden.

02 Kasım 2024 17:21

Ziuer_00 Instagram'dan sahte satış yapıp şahıs şikayetim yayınlanınca WhatsApp'tan oğluma tehdit mesajları attı. Şikayetim var sitesine görüntüleri attım neden görseller yayınlanmıyor. Sürekli hesap açıyor şikayet sonrası kapatıp yeni hesap açıyor.

28 Ekim 2024 02:23

ZİUER_00 bu isimli kullanıcı insanları sahte hesaplarla çeşitli ürünlerin görsellerini atarak satış yapıyor gibi gösterip para atıldıkdan sonra bu sefer 450 TL gibi bir kargo ücreti istiyor genel olarak yaşları küçük çocukları seçiyor. Şikayet ettim diye oğluma tehdit mesajları göndermiş yetkili mercilere ve emniyete bildirmenizi istiyorum.

27 Mayıs 2024 19:56
Babystorekidss (Instagram) Tarafından Yanıltıldım
Emine sonuçtan hiç memnun değil

15 Haziran 2024 11:21
Zeyno.fashion Çocuk Ürünleri Teslimat Sorunu
İrfan sonuçtan hiç memnun değil

31 Ocak 2025 13:34
Yanıltıcı Alışveriş Deneyimi: Yanlış Ürün Gönderimi Ve İletişim Sorunları
Yanıltıcı Alışveriş Deneyimi: Yanlış Ürün Gönderimi Ve İletişim Sorunları

19 Şubat 2025 14:11
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

22 Kasım 2024 21:21