Güven sonuçtan hiç memnun değil

Zirvebet'te Kazanç Sağlama Zorluğu Ve İletişim Eksikliği

11 Kasım 2024 17:25

Zirvebet'te kesinlikle kazanç sağlamak mümkün değil, oyunlara müdahale edildiğini düşünüyorum. Zirvebet tarafından 30 bin lira kaybettim. Karşımızda bir muhatap bulunmuyor. Sadece üye yapana kadar sizinle ilgileniyorlar. Sonrasında karşınızda bir muhatap yok. Kaybetmeye yönelik kurulmuş bir site gibi görünüyor.

12 Kasım 2024 23:16 (Şikayetten 1 gün sonra)
13 Kasım 2024 14:46

Şikayeti kaldırmam için baskı yapıyorlar ve sürekli arayıp rahatsız ediyorlar. Ben herkesin gerçek leri görmesini istiyorum. İnanmayın bu siteye.

07 Ocak 2025 13:13

Zirvebet'te kesinlikle kazanç yok, aşırı derecede oyunlara müdahale var. Ayrıca oyunları şaibeli. Hesabımı iptal edin. Sitenize güvenim kalmadı diyorum. Yalan konusunda profesyonel olmuşlar. Şikayetimi kaldırmam için mobbing uyguluyorlar. Her gün mesaj atarak beni rahatsız ediyorlar. Ben nefret ettim bunlardan.

Şikayeti Çözüldü

Güven. Kardeşim ben 1 senedir. Çok şeyimi. Kaybettim. Bu sitede asmaya düşünüyorum. Her şeyimi. Kaybettim

Murat sonuçtan hiç memnun değil

1000 TL Günlük Bonus Kodu Kapalı, Destek Cevapsız

21 Mayıs 05:06

Zirvebet’te Çekim Talebim Gecikti, Destek Oyaladı Ve Hesabım Engellendi

07 Mart 12:21
Sedat sonucu yetersiz buldu Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Doğru Bilgilerle Giriş Yapamıyorum, Hesabıma Erişim Engellendi

25 Ağustos 2025 09:06