İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Ziraat Katılım Hesabına Yatırılan Paranın Gecikmesi Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

30 Kasım 2024 00:22

19 Kasım 2024 Salı günü saat 18:29 da Ziraat Bankası Bankamatiğinden Ziraat Katılım Hesabıma para yatırmak için işlem yaptım. Ama yaptığım işlemde para hesabıma yatmadı. Ziraat Bankası müşteri hizmetlerine aradığım da Ziraat Katılım Bankası Müşteri hizmetleri aramamı söylediler. Ziraat Katılım müşteri hizmetlerine arayıp kayıt açtırdım. Para hala hesabıma geçmedi. Süreç inceleme aşamasında diyorlar ve en erken 15 gün en geç ise 180 gün deniliyor. Mağdur durumdayım. Ödemelerimi yazamıyorum Ziraat Katılım pişmanlıktır. Tavsiye edilemez

04 Aralık 2024 00:27

19 Kasım 2024 Salı günü saat 18:29 da Ziraat Bankası Bankamatiğinden Ziraat Katılım Hesabıma para yatırmak için işlem yaptım. Ama yaptığım işlemde para hesabıma yatmadı. Ziraat Bankası müşteri hizmetlerine aradığım da Ziraat Katılım Bankası Müşteri hizmetleri aramamı söylediler. Ziraat Katılım müşteri hizmetlerine arayıp kayıt açtırdım. Para hala hesabıma geçmedi. Süreç inceleme aşamasında diyorlar ve en erken 15 gün en geç ise 180 gün deniliyor. Mağdur durumdayım. Ödemelerimi yapamıyorum Ziraat Katılım pişmanlıktır. Tavsiye edilemez

1733261226385.img-20241129-wa0019.jpg
1733261205078.img-20241129-wa0019.jpg
04 Aralık 2024 00:25

ziraat-katilim-hesabina-yatirilan-paranin-gecikmesi-ve-musteri-hizmetleri-sorunu-1.jpg
30 Kasım 2024 00:25 (Şikayetten 2 dakika sonra)
30 Kasım 2024 04:14

Otomatik cevap çok iyi müşteri mağdur etmeyelim diye düşünmek yok para sizde ne olsa bizde olsa köpeğimizi uyutmaz fazla fazla misli misli geri alınır ne iyi ya ohhh bir sürü aynı durumda olan müşterileriniz var ne biçim bir banka ne biçim bir kuruluştur anlayamadım her aradığımda inceleme aşamasında diyorlar paranın sayısı çokluğu o gün o tarih ve saat belli olur çıkar meydana gün sonunda belli olur neden bekleniyor anlamıyorum müşteriyi mağdur etmekten başka bir şey değil paralarımızı resmen kullanıyorlar Ziraat Katılım pişmanlıktır 15 gün ila 180 gün ne demek

04 Aralık 2024 00:34

Para iade ile sorun çözülmedi çözüldü diyerek Ziraat Katılım müşterisini oyalıyor

04 Aralık 2024 00:35

Tarafıma Para iadesi olamadı hala incelemede benim ödemelerim var kendime göre harcamalarım var maas müşterisi olduğu için mi böyle yapılıyor

25 Eylül 2024 23:39
Ziraat Katılım Bankası Ziraat Katılım Bankamatiğin Yuttuğu Paranın İadesini 19gündür Yapmıyor
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

26 Mayıs 2024 18:32
Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

Ziraat Katılım Bankası Nın Yalan Sözleri

27 Eylül 2024 14:43
Ziraat Katılım Bankası Nın Yalan Sözleri
İsmail sonuçtan çok memnun

08 Mart 2024 15:09
Veli sonuçtan hiç memnun değil

05 Mayıs 2025 15:41