Zezig Kumaş Şikayetim Ve Tavırları

07 Mart 2024 19:35

Trendyol üzerinden sipariş verdim. Gelen ürün tüy ve toz içindeydi. Bu şekilde yollamışlar. Tabii ki yıkamadan kullanılmaz fakat o kadar para verilen şeyin ( bir TV battaniyesi 750 lira ve bunu dikiş kalitelerine ve kumaşlarına bağlıyorlar- ki müşteri olarak ben öyle dedikleri gibi bir kalite farkı göremedim) bu şekilde gönderilmesini yadırgadım. Bunu da kendilerine bildirdim. Olmaması gereken bir şekilde, müşteriye cevap verilmemesi gereken şekilde gidip düşük kalite ürünler alın gibi son derece " seviyeli " bir cevap verip yıkamadıysanız koşulsuz iade edebilirsiniz dediler. İyi de sorun o değil ki. Sorun sizin ürünü gönderim şekliniz, bunu beğenmeyen müşteriye cevabınız ve yaklaşımınız.

Özetle Ne ürün kalitesi ne de müşteriye yaklaşımları hoşuma gitmedi. Alışveriş yapacak olanların görmesi için yazıyorum çünkü ben de alışveriş sitelerindeki yorumlara güvenip almıştım. Yanılmışım. Neredeyse 20 yıla yakın online alışveriş yaparım, böyle şeylerle de uzun zamandır karşılaşmıyorum ama oluyormuş demek ki!

Luur Cosmetics Mağdur Etti

20 Şubat 2024 23:18
Nurana sonuçtan hiç memnun değil

24 Eylül 2024 17:58
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

24 Ocak 2025 14:42

07 Kasım 2023 14:37
Zeki sonuçtan hiç memnun değil

Rawels Firması Elektrikli Battaniye Arızası

24 Mayıs 2024 16:49