Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Hastahanede Yaşadığımız Sorunlar

06 Eylül 2023 09:17

Zeynep Kamil Hastanesi'nde yapılan çifte standart sebebiyle yazıyorum. Biz eşimizi, çocuğumuzu görmeyi bırak, hakkında bilgi alamazken hiçbir vasfı olmayan, hiçbir şeyi adil yapmayan insan evlatları ile uğraşıyoruz. Bizi görmeye kapıdan bile sokmuyorlar. Doktorları araya sokan, torpilli hastalar güvenlik nezaretinde yukarıya bırakılıyor. 05.09.2023 tarihinde sabah 8:45'te genel poliklinik yanındaki hasta yatış yerinde öldü. Bu olay kameradan da izlenebilir. Bu şekilde hareketler ancak devlet hastanesinde olur. Zaten torpille buralarda olanlar, torpille işlerini yaptırmaya devam ediyor. Bu da böyle bir adalet, yazıklar olsun.

Queze sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep Kamil Kadın Çocuk Hastanesi Baygın Çocuğa Müdahale Edilmedi, İlgisiz Empati Yoksunu Davranış

24 Ağustos 2025 18:30

Zeynep Kamil Kadın Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi 4. Kat Asistanı Can Güvenliğimi Hiçe Saydı

31 Mart 2024 19:10

Zeynep Kamil Kadın Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Kötü Hizmet Ve Hijyen Sorunları

26 Ağustos 2024 12:21
Seniha sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep Kamil Kadın Çocuk Hastanesi Personelinin Saygısız Ve İlgisiz Davranışları!

03 Eylül 2024 20:35