Zeynep Kamil Kadın Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Kötü Hizmet Ve Hijyen Sorunları

26 Ağustos 2024 12:21

Üsküdar Zeynep Kamil Hastanesi'ne 25 Ağustos 2024 akşamı geldim. Saat 22:30 civarı üç hasta bekliyordu. İçeride doktor yok, asistanlar ve hemşireler gırgır şamata yapıp oyalanmaktan içerideki hastayı geç çıkarıyorlar. Sancısından dolayı yürüyüş yapan hastalara, kapının önünde kimseyi görmeyeceğim diye bağırıp çocuk azarlar gibi azarlamaları olsun, hastanenin hijyensizliği olsun, her şey rezalet. Sisteminde doktor ismi gözüküyor ama o doktor size bakmıyor, doktor ortada yok, asistanı bakıyor. O da genç, tecrübesiz, insanlar. Hastalara bağırma ve hastalıklarını küçümseme hakkına sahip görüyorlar kendilerini. İçeri girdiğimde bebeğin aşağı ve ters pozisyonda olmasına rağmen, açılma riskim olduğu için gitmeme rağmen bana ağrımdan, acıdan ağlamamdan dolayı 'Durumu ajite ediyorsunuz.' demeleri ve azarlamalarından bahsetmiyorum bile. Eğer bu şekilde doktor adı altında olan asistanlarla devam ederlerse hastane o eski adından eser kalmayacak gibi. Doktor ***, kızıl saçlı asistanınıza işini daha usturuplu ve iş ahlakına uygun yapmasını anlatın lütfen, çünkü sistemde sizin adınıza değerlendirme yapıyoruz. Bilginize.

Queze sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep Kamil Kadın Çocuk Hastanesi Baygın Çocuğa Müdahale Edilmedi, İlgisiz Empati Yoksunu Davranış

24 Ağustos 2025 18:30
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep Kamil Hastanesi'nde Hizmet Kalitesinde Büyük Düşüş Ve İlgisizlik

24 Nisan 2025 00:37