Melih sonuçtan hiç memnun değil

Zeray İnşaat Tapumu Alamıyorum, Muhatap Bulamıyorum.

15 Ağustos 2024 10:21

Zeray mahal Kartepe projesinden ev aldık, ev teslim edildi fakat halen tapumu alamıyorum, muhatap bulamıyorum, sürekli herkes birbirine yönlendiriyor, ama sonuç hala yok. Aylardır tapu almayı bekliyorum, fakat koskoca firmada bir Allah'ın kulu muhatap olmuyor.

Alya
Alya

Vadeli olarak mı aldınız evi? Çünkü öyleyse örn; 10 yıllık vade yaptıysanız zeray inşaat ile 10 yılın sonunda veriyorlarmış. Bu doğru mu? Biz esili çok beğendik, tapu için bize bunu söyleyince vazgeçtik.

Melih
Melih

Şu an almış bulunuyorum, borç bittikten 8 ay sonra verdiler ancak, sırf o yüzden aldığım daireyi satacağım, midem bulandı firmadan

Benzer Şikayeti Var

Aynı sorunu bende yaşıyorum. Üstelik Tapu alamadığım için suyumuz kesildi ve kendi evimizde mağdur olduk. Konuyla ilgili hiçbir şekilde yardımcı olunmadığı için dava yoluna gidiyoruz. Zeray inşaat tan ev aldığımıza çok pişman olduk.

Sevgi
Sevgi
Benzer Şikayeti Var

Aynısı bende de mevcut bende tapumu alamıyorum muhatap yok herkes birbirine atıyor neden tapumu vermiyorsunuz dedim arsa sahibinin o vermesi gerek demezlermi e versin o zaman cenazesi var dahasına ara ara telefonlar açılmıyor bence bütün tapu alamayanlar hep beraber toplanıp fava açmak lazım ben açacağım başka yol kalmadı

Zeray İnşaat Tapu Sorunu: Zeray Mahalle'de 5 Aydır Bekleyiş

09 Ocak 2025 09:19
Zeray İnşaat Tapu Sorunu: Zeray Mahalle'de 5 Aydır Bekleyiş
Anıl sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2024 22:47
Orçun sonuçtan çok memnun