Nilüfer sonuçtan hiç memnun değil

02 Aralık 2024 17:57

Zenstox isimli yatırım şirketi beni oyuna getirdi. Ö*** isminde biri aradı. Yatırım uzmanı olduğunu söyledi. Ben daha önce birkaç firmanın beni oyuna getirdiklerini anlattım. 'Biz düzgün firmayız' deyip ikna etti. 200 dolar yatırttılar. 100 dolar da Bonus hediye ettiler.

Hesap 300 dolar oldu. Ö*** isminde yetkili olduğunu söyleyen bey aradı, analiz uzmanıymış. Dedi ki: 'Ben size günlük işlem vereceğim, siz oynayacaksınız. Bensiz iş yapmayın. Benimle açarız, benimle kapatırız işlemi' dedi. 5 işlem korumalı dedi. Günlük işlem açtı bana.

Her gün sordum: 'Zarar edersek ne olacak, hesap erirse ne olacak? ' dedim. 'Korkmayın, hesap erimez' dedi. Yine işlem verdi. Gold diye bir günde o işlemden hesabı eritti, sıfırladı. Sonra telefonlara mesajla cevap bile vermedi. Yani aynı diğer yatırım şirketleri gibi kasıtlı parayı eritti.

04 Aralık 2024 12:08

Öncelikle Şikayet vara teşekkür ederim İnsanlara yardımcı oluyor. Zenstox firmasından Önder bey aradı. 300 dolar az bir para imiş elimde evimde ne varsa satıp bu işe yatırsaydım para erimezmiş yalan yalan yine konuşmalar. Sonra Şikayet bardaki şikayetinizi kapatın paranız iade edilecek dedi. Bende önce paramı yatırın sonra şikayetimden vazgeçerim dedim. Hatta utanmadan bana Müge anlı ile beraber çalışıyoruz deyip dalga geçti.

Uğur sonuçtan hiç memnun değil

15 Haziran 2024 15:48
Berat sonuçtan hiç memnun değil

Lerwick Financial Yatırım Aldatmacası

31 Ocak 2024 13:18
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Leadership Yanıltıcı Yönlendirmeler

Abdullah
07 Aralık 2024 18:39

Alfa Capital Markets Paramı Yok Ettiler

13 Mart 2024 08:49
Bahadır sonuçtan hiç memnun değil

Euro Capital Invest Euro Capital İnvest İsmi İle Paranızı Alıyorlar

31 Ağustos 2024 14:55