Yves Rocher Serum Sorunu Firma Ürünün Arkasında Durmuyor

Yves Rocher Serum Sorunu Firma Ürünün Arkasında Durmuyor
26 Şubat 2024 16:17

Yves Rocher saç serumu almıştım Trendyol aracılığıyla, diğer herkes gibi benimde saçta yanma sivilcelenme oldu. Şikayetimi bildirip karşı tarafla iletişime geçtim ürünü bize gönderin değerlendirelim dediler gönderdim. Sonra iadeniz reddedildi deyip bana geri yolladılar. Bazı şeyleri yazamıyorum sistem yazdırmıyor paranıza yazık

26 Şubat 2024 18:06 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Şikayetiniz hakkında, Müşteri Hizmetlerimiz tarafından sisteme kayıtlı e-posta adresinize bilgilendirme sağlanacaktır. Saygılarımızla, Yves Rocher Türkiye Müşteri Hizmetleri

06 Mart 2024 12:47

Ürünü mü hiç ettiler.trendyola mesaj atıyorum iadeniz ulaşmamış diyor. Firma iadeniz iade süresi geçtiği için reddedildi ibaresi koymuş. Trendyol'a yazıyorum kargo yok diyor kargocuya ulaşın diyor kargoyu arıyorum biz teslim ettik diyor. Yani arada kaynadık anlayacağınız. Bir de şöyle bir şey var bu ürünle ilgili çok şikayet ve geri çözüm yaptıkları için gönderdim yoksa direk çöpe atacaktım bu gıda değil ki ürün bozulsun, kozmetik ürün ve hatalı ürün göndermişler uzun zaman önce almıştım ama hiç kullanmadım iade etmeden 1 hafta önce 2 kere kullanmıştım. Ama malının arkasında değiller yapacak bir şey yok

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Yves Rocher Saç Serumu Saç Dökülmesini Arttırdı, Paramın İadesini İstiyorum

01 Ağustos 2025 15:34