Yüksel Parke & Dekorasyon Yeşilova Kötü İşçilik!

04 Ağustos 2023 14:30

İstanbul Küçükçekmece Yeşilova Mahallesi'nde bulunan Yüksel Parkeye evin parkelerini yaptırdım yaptırmaz olaydım son derece kötü bir işçilikle birinci sınıf aldığım malzemeleri mahvettiler üstelik malzemeye zam gelecek yalanı ile önden parayı alıyorlar sonra çok ama çok kötü bir işçilik defalarca kenarlardaki boşlukları fazla bırakıyorsun dememe rağmen hem işçisi hem de patron bana kötü davrandı kızdı azarladı ve nihayetinde benim korktuğum oldu kapı kasa bölümleri ve diğer kenar yerler açıkta kaldı bunu kapatmak için çekomastik kullandılar çok kötü bir görüntü oldu süpürgelikleri o açıkları kapatmak için yatırarak o şekilde montajını yaptı süpürgelikler yamulmuş çivilerle dolu çok kötü bir görüntü var ve son derece kaba çirkin tavırlar içerisindeler şikayetçiyim!

05 Ağustos 2023 18:14

Yüksel parke firmasını yaptırdığım parkeler bir işçilik fiyaskosuyla bitti üstüne kasa gelen alanları geniş keserek kapı kasaları takıldıktan sonra boş alanlar kalmasına sebep oldu bu konuda uyardığım halde bana tepki gösterip inat ve ısrarla bu şekilde geniş paylar bırakarak boş alanlar kalmasına sebep oldular sonra da buraları çekomastik le doldurarak amatör bir iş teslim ettiler üstelik son derece kaba ve saygısızlar patron ve elemanı ikisi de hem saygısız hem de iftiracı hem de işlerini düzgün yapmıyorlar zam gelecek bahanesiyle parayı önden alıyorlar sonra korkunç bir işçilik bırakıyorlar amacım burada insanlara yardımcı olmak benim yaşadıklarımı yaşamamaları yaptıkları hataları da telafi etmiyorlar yaptıkları korkunç işçiliği arkasında da durmuyorlar düzeltmiyorlar süpürgelikleri yatay vurdular altındaki çivileri bile sökmediler süpürgelikleri delim deşik ettiler yamuk çivilerle dolu birinci sınıf Çamsan malzeme mi mahvettiler video kısa çekmek zorundayım her tarafı çekemedim yoksa paylaşılmıyor her tarafı göstermek isterdim gerçekten felaket bir işçilik insanları uyarmak benim insanı görevimdir bu bilinçle bu yazıyı yazıyorum

04 Ağustos 2023 11:30

Küçükçekmece Yeşilova'da bulunan Yüksel parke evin parkelerini yaptırdım yaptırmaz olaydım çok kötü bir işçilik ve kaba tavırlar gerek patron gerekse çalışanı psikolojik şiddete varan tavırlar içerisinde bulundular sebebi de kötü işçiliklerini eleştirdiğim için parke kenar boşluklarına aşırı fazla bırakarak süpürgelikleri bu alanları kapatmak için yatırarak montaj yaptılar kapı kasalarının geleceği noktaları aşırı boş bıraktılar ve orada boşluklar oluştu çekomastik ile doldurdular çok kötü bir görüntü oldu bunun böyle olacağını söylemiştim bana bağırıp çağırmışlardı sonuçta benim korktuğum şey oldu parayı önden nakit aldılar zam gelecek yalanı ile sonra da süpürgelikleri yatırarak montaj üzerinde bir sürü yamulmuş çivi alttaki çivileri sökmeden çok kötü bir montaj görüntü olarak çok kötü gözüküyor kötü bir işçilik teslim edip gittiler.

04 Ağustos 2023 15:14 (Şikayetten 44 dakika sonra)
Necmiye
Necmiye
05 Ağustos 2023 18:32

Eşim kötü işçilikten ötürü Yüksel parkenin çalışanı M** bey'e sen hayatımda bu kadar kötü döşenmiş parke gördün mü şimdi bu açıkta kalan yerleri nasıl kapatacaksın diye sorduğunda kusura bakma abi nasıl oldu ben de anlamadım hesap hatası falan demiş tabii karşısında ben yokum bu sefer bana isyan kıyamet ben dediğim zaman işte burası bak kapanmayacak bu kadar geniş kesme falan dediğimde ki ben parkeci değilim ben olayı ön görüyorum ama kendisi ön görmediği gibi hakaretler isyanlar illa kendi kafasına göre yapacak olduysa da olmadıysa bırakıp gidecek doğal olarak ben de işçiliğin iyi olmasını istediğim için benden kötüsü yok durum budur Y** Bey'in benimle konuşurken gözlerini kapatıp kibirli kibirli üst perdeden konuşmasından onunla iş yapmamam gerektiğini anlamalıydım aslında mimikleri kendini ele veriyordu müşteriye kötü davranmalarına mı üzüleyim yoksa güzelim 1 sınıf malzeme mi mahvetmelerine mi üzüleyim bu işçiliği her gördüğümde

14 Mayıs 2025 00:10
Teslimat Gecikmesi Ve Montajda Yaşanan Hasarlar
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Kaan Parke Dudullu Şikayeti

04 Ağustos 2023 17:00
Yıldırım sonuçtan hiç memnun değil

Yıldırım
29 Ağustos 2023 12:25