Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Yuki Üç Tekerlekli Motor Alamıyorum!

20 Temmuz 2023 08:31

Ben Yuki motordan üç tekerlekli Aydos 150 CC model araçtan Murat Göçen Ankara Elmadağ bayiinden sipariş etmiştim. Bunun içinde istedikleri kadar kapora vermiştim.
Sonra yaptığım araştırma sonucunda ve dost tavsiyeleri ile bu motor hacminin bana yetmeyeceğini öğrendim ve bayi ile irtibata geçerek fikir değiştirdiğimi ve bir üst model olan Ayder 250 CC den almak istediğimi söyledim. Bana fabrika ile ile iletişime geçmeden işlem yapamayacaklarını ve bugün Cumartesi fabrika kapalı (gerçekten öyle mi bilmiyorum) pazartesi günü net bir şey söyleyebilecek lerini ilettiler.
Pazartesi günü bayi ile iletişime geçtiğimde bilgi gelmedi bekliyoruz diyerek beni oyaladılar.
Geldiğimiz noktada salı günü akşam saatlerinde bana ulaşarak fabrika da ürün olduğunu fakat istediğim ürünün kaporasının daha fazla olması nedeniyle ilave kapora vermezsem sipariş geçemeyeceklerini söylediler. Ben de kendim yurt dışında olmam münasebetiyle bayiye gelmemin bir iki gün alacağını ve zaten içeride bir miktar param var (9 bin tl ) o paradan vazgeçemem sonuçta siz siparişi geçin en yakın zamanda gelip farkı öderim dememe rağmen ürünün fiyatı artıyor. O yüzden ilave para vermezsem sipariş geçemeyeceğini söylediler. Ben de sizde içeride zaten param var ben para getireceğim en yakın zamanda öderim dememe rağmen. Benim anladığım kendileri bana ürünü daha pahalıdan satmak için böyle bir şey yapamayacaklarını söyleyip suratıma telefonu kapattılar.
Sonuç olarak ben sizin ürününüz den almak istiyorum fakat burada bulunan bayinin bana karşı anlamsız saygısız ve terbiyesizlik tutumundan dolayı bunu başaramıyorum.

Barış
Barış

Kaporayı veren düdüğü çalar verseydiniz siz de istenen kaporayı. Söz ile olmuyor bu işler hem farkı vermemişsin hem buradan haksızlığına haklılık aramışsın. Hangi devirde yaşıyoruz farkındasın. Kaporanı iade almışsın daha ne istiyorsun. Benim bildiğim kapora yanar verilmez bile geri bir daha düşün! Yazarken

Benim mağduriyetim sizi rahatsız ettiğine göre Belli ki bu mesajı biri size yazdırmış. Canın sağ olsun. Dilerim Allah tan senin de karşına böyle insanlar çıksın ve mağdur olup hakkını aramaya çalıştığın zaman senin gibi insanlar çıksın karşına. Sağlıcakla kalın

Berkay
Berkay

Müşterinin 150cc den 250cc geçmesi kapora ödemesine kadar her şey doğrudur. Fabrikadan sipariş geçmek için firmamız ürünün %10 u kadar kapora ücreti almaktadır. Yoksa motosikleti, kişi sipariş verip iptal ederse ürünü fabrika geri iade almamaktadır. Müşteriden, 250cc nin ücreti 150 CC den daha pahalı olduğu için aradaki farkı istemek için telefon açtık. Daha sonra müşteri birçok hakaret etti. Biz de hakaretleri dinlememek için telefonu kapattık. Daha sonra tekrar arayıp yine hakaret etti. Yukarıdaki yazıda belirtilmemiş sanırım, hakaretlerden dolayı satış yapamayacağımızı ve ibanınınıza kaporayı göndereceğimizi söyleyip gönderdik. Daha sonra İstediğiniz motosikleti başka yerden temin edebilirsiniz diye söyledik.

Buraya verilmiş olan cevaptan da anlaşılacağı gibi ne olursa olsun hala müşteriyi kabahatli gösteren ve bir takım iftiralarla kendini haklı ve üstün görme odaklı satış anlayışı ortadadır. Hala iftira atarak kendilerini haklı olduklarını savunan anlayış ile karşılaşmaktayız. Ben anlayışınızı da saygı ile karşılıyorum ve size rağmen ben doğru söyleyen ve azıcık bile olsa müşterilerine güvenen esnaflardan ürünü alacağımı belirtmek isterim. Bundan sonraki süreçte Elmadağ Murat Göker bayiinden alışveriş yapacak olanların benim yaşadıklarımı görmelerini ve benim düştüğüm duruma düşmemeleri için bu bilgilendirmeyi yapıyorum. Artık herkesin kendi taktiri... Ne de olsa satıcı her zaman haklıdır saygılar...

Yuki Motor Taro Gp2 Fabrikasyon Arıza

İsmail