21 Aralık 2023 14:55

Benim Rock 250cc motosikletimin otobanda kullanırken egzoz koruma demiri düştü. Motor 2023 model ve daha 3 aylık, garantisi devam ediyor. Bu durum için Yuki yetkili servisini aradım, ancak 'Bizim elimizde böyle bir parça yok, fabrikayı aramanız lazım' dediler. Fabrikayı belki 10 kere aradım, her seferinde operatöre aktarıyorlar ve operatör de yetkili birime aktarıyor. Ancak telefona bakan kimse yok, bu nasıl bir çalışma şeklidir anlayamıyorum. Yetkili kimseye ulaşamadım, e-posta gönderdim ama dönüş alamadım. Bir daha Yuki markasının getirdiği hiçbir ürünü almayacağım ve tavsiye de etmeyeceğim.

profile profile profile

Yorumlar (6)

Berke

Egzoz koruma yok diyen arkadaşlar

Berke

Arkadaşlar motosiklete sadece yotubeden bakmış sanırım ben kullanıcısıyım benimde egzoz koruma puntoların atması nedeniyle düştü

Selimhan
Selimhan

Yolda giderken başka motordan düşen kapağın üzerinden geçmiş olabilir misin? Egzoz koruma demiri yok motorda :d

Yunus
Yunus

Merhaba Fatih, Rock 250 nin egzoz koruma demiri yok motorun kendisinde böyle bir demir görmedim. Yaşadığın durumu daha detaylı anlatıp fotoğraf ekleyebilirsen insanlar doğru bilgiye ulaşabilir.

Mesut
Mesut

Merhabalar, geçmiş olsun malzemeyi tedarik edebildiniz mi? Civataları sıkmadan binmeyin denmiş bu motorada. Tavsiye eder misiniz bu motoru coğu kişi kullanıcı yorumu bekliyor bu konuda fiyatı çok pahalı şu an ve Çin ürünü olduğu için kafaları karıştırıyor.

Mülayim
Mülayim

Fatih kardeş, Söylediğin modelin egzoz koruma demiri yok. Olmayan şeyi nasıl düşürdün anlayamadım.

Hamza sonucu yetersiz buldu

Yuki Rock 250 İçin Yedek Parça Beklerken Mağdur Oldum

01 Temmuz 2025 12:45
Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Yuki Route 110 Scooter İçin Yedek Parça Ve Servis Sorunu, Mağduriyet Yaşıyorum

Oğuzhan
25 Temmuz 2025 00:49
Şükrü sonuçtan hiç memnun değil

Yuki T11 Explorer İçin Hava Filtresi Bulunamıyor, Satış Sonrası Destek Yetersiz

Şükrü