Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

Neslihan
30 Aralık 2024 10:32

Annemden getirdiğim kapalı ambalaj ayçiçek yağını ilk kullandığım andan itibaren köpürme yaptı. Annemin evi sıcak bozulmuş olabilir diyerek onu attık ve geçen hafta yeni bir paket (Yudum) aldım. Hafta sonu açarak kullanmak istedim ama ne mümkün. İki parmak yağ koydum tedbir amaçlı 9-10 tanede patates attım içine ama köpürmenin önüne geçemedim. Yağı lavaboya taşıyana kadar ocak tezgah kızgın yağ ile battı resmen. Kendimizi, etrafımızdakileri evi barkı yakacağız bu yağ yüzünden. Ayrıca yağ asla kızartma yapmıyor ve su gibi haşlama gibi bir şey oluyor. Ocağı kapattığımda ise yağ yağ gibi değil de sanki bulanık bir bulaşık suyu gibi oldu. Her şey bu kadar pahalı, alım gücü bu kadar düşmüş iken eve alınan bir paket yapın böyle kolaycacık çöp olması da tabi insanın canını sıkıyor. Bugün yeniden bir paket yağ alacağım ama ne çıkacak Allah bilir. Ama yıllardır annemin ve bizim kullandığımız bir yağın böyle bu kadar düşmüş olması çok üzücü. Ayrıca bundan sonra tercih edeceğim bir ürün olmadığını söyleyeyim.

Lady
15 Ekim 2023 09:33
Yudum Ayçiçek Yağı Köpürmesi
Ceren sonuçtan hiç memnun değil

Ceren
06 Ekim 2024 11:56
Yudum Ayçiçek Yağı: Köpüren Sorun ve Sağlık Riski
Aybüke sonuçtan hiç memnun değil

Yudum Ayçiçek Yağı Deterjan Gibi Köpürüyor

Aybüke
27 Eylül 2024 18:54
Yudum Ayçiçek Yağı Deterjan Gibi Köpürüyor
Okan sonuçtan hiç memnun değil

Yudum Ayçiçek Yağ Köpürmesi

Okan
18 Aralık 2023 00:27
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Yudum Ayçiçek Yağı Kullanımında Köpürme ve Taşma Sorunu

Ömer