Yıldızlar Mimarlık Ahşap Ev Tasarım Evler Bitirilmeden Kaçtılar

31 Ağustos 2023 10:35

2022 Ekim ayında Yıldızlar Mimarlık ile yaptığım sözleşmeye göre 3 adet tiny house 75 iş gününde teslim edilecekti. Şubat'ta teslim edilmesi gereken evler Ödemelerimi yaptığım halde maalesef bitirilmeden ve haber verilmeden araziyi terk ettiler. Binlerce kez telefonda konuşmamıza rağmen şirket yetkilisi M***** A*** Y***** ile hiçbir sorumluluğunu yerine getirmedi ve üstelik burada inşaat yetkilisi kuzeni S**** S*** aylarca yalan söyleyerek bizi oyaladı. Hatta ekstra para ödemesi yaptığım halde S**** S*** şahsına, tüm işleri yarım bırakarak kaçıp gittiler. Instagram'da isimlerini yildizwood diye değiştirmişler. Aramalarım sonucu maalesef burada birkaç kişinin de aynı şekilde mağdur olduğunu gördüm. Şimdi artık avukatlar konuşacak. Böyle insanların iş hayatından men edilmesi gerekir.

Yorumlar (7)

Gulden
Gulden

Şikayette bulunan arkadaşlar, herhangi bir sonuç alabildiniz mi acaba?

Ferhat

Instagram adlarını yine değiştirmişler Norwood olarak mağdur etmeye devam ediyorlar

Elif
Elif

Aynı durumdayız

Ferhat

Daha önce'de insanları mağdur bırakmışlar sadece ev sahiplerini değil ustaları, konakladığı yerleri malzemecileri bildiğiniz bir örgüt olmuş bunlar.

Ferhat

Bize de aynısını yaptılar şu an Instagram sayfalarındaki isimlerini Yıldız Wood House Style olarak değiştirip insanları mağdur etmeye devam ediyorlar.

Ferhat

Aslı hanım Instagram üzerinden yazabilirsiniz burada tel. Numaramı veremem hayallerimin_pesinde77

Aslı
Aslı

Ferhat Bey size nasıl ulaşabilirim?

Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

06 Haziran 2023 14:58
Yıldızlar Mimarlık Ahşap Ev Tasarım Tarafından Mağdur Edildim
Derin sonuçtan hiç memnun değil

02 Mayıs 2025 12:15