Yeditepe Üniversitesi Hastanesi Yeditepe Üniversite Hastanesi Koşuyolu/ Girişimsel Radyoloji

23 Temmuz 2024 15:59

Merhaba, Yeditepe Hastanesi Koşuyolu'ndan biyopsi için randevu ve fiyat bilgisi istedim. Gelişimsel radyoloji bölümünden dönüş yapılacağı bildirildi. 23/07/2024 günü sabah 09:43 itibariyle 5 sefer aramama rağmen hiçbir dönüş alamadım. Ne randevu ne de fiyat alabildim. Bir bilgi almak için bütün gün uğraştım ve sonuç başarısız. Çağrı merkezindeki arkadaşlar da bölüme ulaşamıyor. Sonomed'den yaptıracağım işlemleri.

Pınar
Pınar
23 Temmuz 2024 22:08

16:25 de bölümden aradılar biyopsi +patoloji için net fiyat veremediler, özel saglık sigortam olduğu için anlaşmalı biyopsi fiyatını öğrenebildim ama patoloji için net fiyat veremeyeceklerini yaklaşık 50.000 TL'ye kadar çıkabileceğini bildirdi çalışan arkadaş. Bir işlem yaptırıyorsak eğer ödeyeceğimiz ücreti bilmek en doğal hakkımız olmalı diye düşünüyorum sonuçta özel bir hastane ve sonradan ütopik ücretler talep edilebiliyor. Ayrıca arayan kişi yatarak tedavi için provizyon alıyoruz ayakta tedaviden giriş yapıldığında sigorta şirketi onay vermiyor dedi. Sigortayı aradım ve ileri tanı kapsamında yanı ayakta tedavi limitinden karşılanacaktır bilgisini aldım. Kısacası net ve doğru bilgi alamadım.

Burak sonuçtan çok memnun

12 Ocak 2025 13:33
"Serap hanıma teşekkür ediyorum"
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Yeditepe Üniversitesi Hastanesi Yetersiz Hizmet Ve İletişim Sorunları

28 Ocak 2025 15:37