Aycan sonuçtan hiç memnun değil

Özel Atakent Hastanesi Aşı Mağduriyeti!

06 Temmuz 2024 03:33

05.07.2024 tarihinde yani bugün öğlen Orhangazi Atakent Hastanesi'ne 1 yaş bebeğime nimerix aşı için gittim serviste aşıyı vururken enjektör ucunu kilitlemedikleri için aşıyı vururken yarısı dışarıya aktı deri altına ne kadar gittiği bilinmiyor sıvı dışarı akıyor dediğim halde sıkmaya devam etti sonra enjektör hatalı deyip eczaneye yönlendirdiler aynı enjektörle içine su çekip tekrar denerim dediğimde hemşire iğnesini aldı ve enjektörün hatalı olduğunu söyledi tekrar içine su çekip sıktığımda enjektör suyu akıtmadı yani hatalı değildi eczane iğne kısmı kilitli oluyor o kilitlemeden yaptığı için aşının akıttığını söyledi aşının ücreti bir yana bebeğim boşuna acı çekti 13. Ayda tek doz olan aşıyı şimdi 2 ay sonrası için 1650 TL verip tekrar almak zorunda kaldım. Lütfen hemşirelerinize aşıların ve enjektörlerin nasıl çalıştığını öğretin. Bu o kadar basit bir şey değil aşı denilen şey çocuklar için ciddi bir durum bir komplikasyon sonucunda kim sorumlu olacak şimdi.

Asel sonuçtan hiç memnun değil

08 Eylül 2024 09:42
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

07 Haziran 2024 09:33
Medipol Hastanesi Pişmanlık. Çocuğumu Felç Ediyordu.
Bilge sonuçtan çok memnun

Hastanede Doğum Sonrası Yaşanan Sorunlar Ve İletişimsizlik

08 Nisan 2025 21:56
"Hastane çok hızlı bir şekilde aksiyon alarak benimle iletişime geçti bu kadarını ben de beklemiyordum önce ücret iadesi ile ilgili tarafıma olumlu dönüş yapıldı ardından aşı ve yoğun bakım konuları ile ilgili detaylı bir görüşme yapıldı çok memnun kaldım çok teşekkür ediyorum. Markalarına sahip çıkmaları ve mağdur etmemeleri çok güven verici"
Rojda sonuçtan hiç memnun değil

Hastanede Yanlış Aşı Yapılması Ve İlgisizlik

24 Nisan 2025 11:31