Eliza sonuçtan hiç memnun değil

Xtrade Mağduru Acil Şekilde Kapatılması Gerekir

Eliza
02 Temmuz 2024 20:39

Xtrade mağduru
Merhaba buradaki yorumları okudum ve önceden okumam gerekirdi... Asla kayıtlı olmazdım çok geç 1250$ 17 gün içinde yok ettiler... Güya Yatırım uzmanı ama değil psikolojik baskı yaparak daha çok para yatırmanı isteyen birisi... Mağdur olan çok insan var birlikte gidip şikayetçi olmamız gerekir... Bunların üstesinden ancak böyle geliriz, kesinlikle katılıyorum buradaki yorumlara

25 Temmuz 2024 01:14

X-trade benim kimlik bilgilerimi aldılar Şahsım adına açılacak yurt içi ve yurt dışı banka, off shore Western Union hesaplarından para transferlerinden imzalanan senet çek protokollerin satış ve alış sözleşmelerinden kurulacak firma ve şirketlerden sahte işlemlerden açılacak sosyal medya ve mail hesaplarından terör ve tehdit ve hakaret içeren yazışmalarda iftiraladan borçlanmaya usulsüzlüğe dolandırıcılık işlemlerinden mesul olmadığımı ve olacak hak kayıplarımın haklarımın saklı olduğunu bütün kamuoyuna bildiririm

25 Temmuz 2024 00:34

Merhaba arkadaşlar buradan şikayet yazdınız hiç geri dönüş oldu mu? X-trade den Serkan diye birisi aradı... Benim kimlik numaramın olması ve banka hesaplarım var diye tehdit etti... Bu nasıl dolandırıcılık sizin gibi insanları bu dünya nasıl kaldırıyor... Dolandır sonra üstüne tehdit et şaka gibi... Bu insanların göz yaşlarında dualarında boğulursunuz İnşallah

profile profile profile

Xtrade Hesabımdaki Son Parayı Bile Çekemiyorum!

Medine
04 Ağustos 2023 11:46
Orhan sonuçtan hiç memnun değil

04 Aralık 2023 11:41
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Xtrade Sanal Silkeleme Yöntemi, Sadece Kaybeder, Asla Kazanamazsınız!

Ahmet
27 Ekim 2023 15:02
Ayşenur sonuçtan hiç memnun değil

Yatırım Platformunda Büyük Kayıplar Ve Yanıltıcı Yönlendirmeler

Ayşenur
19 Mart 2025 18:51
Soner sonuçtan hiç memnun değil

Fox Capital'de Yatırım Sonrası Paramı Alamıyorum, Sürekli Oyalama Ve Güven Sorunu Yaşıyorum

10 Mayıs 2025 00:25