Dilek sonuçtan hiç memnun değil

29 Mayıs 2024 23:48

Xiaomi Redmi Note 13 Pro 4G'yi bugün aldım. Tüm ayarları yaptım, ancak ekran rengi sarı ve soluk görünüyor. Tam parlaklıkta sorun çözülmüyor. Beyaz renkler sarı ve krem tonunda. Renk şeması da işe yaramıyor gibi görünüyor. Bu durum çok rahatsız edici ve göz yoruyor. Bununla ilgili yazılımsal bir sorun ise çözüm rica ediyorum.

Yorumlar (5)

Barış
Barış

Yazılımsal ekran koruyucu nedir? Bugün tabletini aldım ve hcbi şekilde kapayamadim. Eski tabletimde bembeyaz olan yerler sari resmen.

Emre
Emre

Merhaba. Ürünü henüz satın alıp kullanmaya başladık, benzer durum bizde de mevcut. Yazılımsal olduğunu tahmin ediyoruz. Bu soruna bir çözüm bulabildiyseniz, bizlerle paylaşabilirseniz memnun oluruz.

Necla

Merhaba bende şu an aynı sorunu yaşıyorum telefon Redmi 13 soruna bir çözüm bulabildiniz acaba

Cepni
Cepni

Abla okuma modunuzu kapatın ondan dolayıdır ben de aynı sorunu yaşadım ekran kısmına girin okuma modunu kapatın ekran normal hale dönecek

Dilek

Yorumunuz için teşekkür ederim okuma modu kapalı ekran koruyucu ile birlikte ekran rengi değişiyor. Yazılımsal bir konu. Teşekkür ederim tekrar

Hamit sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Renkli Cihaz Teslimatı Ve İlgisizlik

Hamit
25 Aralık 2024 11:02

Xiaomi Redmi 13 Renk Sorunu

01 Eylül 2024 23:50
Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

Redmi Note 13 Pro'da Sürekli Ekran Ve Donma Sorunları, Mağduriyetim Giderilsin

Yağmur