Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi Redmi 13c Yamuk Kasa

Xiaomi Redmi 13c Yamuk Kasa
27 Eylül 2024 14:33

Redmi 13c aldıktan bir ay sonra kendiliğinden yamulmaya başladı. Eşim kendi eski telefonunu kullandı, bu telefonu bir kenara bıraktık. Fakat yamukluk daha da arttı. Malzeme kalitesi sıfır. Garantisi karşılar mı bilmiyorum ama aldığım en kötü telefon bu oldu. Şimdiye kadar yamuk yamuk duruyor. Bir kenarda...

Kemal

Şu an serviste kargo ile bugün yarın gelecek hiç müdahale etmedim ben geldiği gibi Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağım sizi bilgilendiririm ikimizin durumu da aynı

Kemal

Bir çözüm buldunuz mu? 1 Eylül tarihinde 13T Pro aldım benim telefonumda aynısı oldu saçma sapan yorumlar yapıyorlar üstüne mi oturdun fabrikasyon bir hatayı servis kullanıcı hatası diye bana mal etti Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağım

Hasan

Üzerine yük koydum risk aldım biraz doğruldu ama yine yamulacaga benziyor malzeme kalitesi sıfır... Aldığım bayi suçu bana attı. Garanti ücretli yapar dedi. Şimdilik böyle kullanıyorum. Oğlum sorun olmaz baba diyor kullanıyor bu şekilde ama Hakem Heyeti'ne başvuracağım devam ederse sıkıntı.

İhsan sonuçtan hiç memnun değil

İhsan
03 Haziran 2024 11:37
Redmi 13 C Kasada Yamukluk Ve Kasma Sorunu
Aynur sonuçtan hiç memnun değil

Redmi 13C Beklentileri Karşılamayan Performans Sorunları

Aynur
21 Mayıs 2025 01:11
Işıl sonuçtan hiç memnun değil

Redmi 13c İle Bitmeyen Sorunlar Ve Garanti Mağduriyeti

Işıl