Wordtest Abonelik Yenileme Sorunu!

Abdullah
06 Ağustos 2023 19:26

04.07.2023' de kızım için 1 aylık Premium abonelik satın aldım. 199,00 TL ücret ödedim. 6 aylık almadım çünkü sadece 1 ay deneyimlemek istedim. 6 aylık alsaydım indirimli alacağımı biliyorum. 04.08.2023 tarihinde bir de baktım kredi kartıma yeniden harcama olarak 199,00 TL harcama yansıtılmış. Çünkü Wordtest kendi kendine abonelik yenileme yapmış.

Zaten yenilemek isteseydim kendim tekrar girer yeni abonelik alabilir ya da 6 aylık alıp ucuza denk getirebilirdim. Mail attım kredi kartına iadem yapılsın diye dönüş yapan olmadı.

Wordtest kredi kartı bilgilerinizi güvenle verebileceğiniz bir platform değil. Kendi kendine abonelik yenileme işlemi yapıp kartınızdan para çekebiliyor. İnsanlar saf değil 6 aylık ucuza varken her ay abonelik yeniletip daha yüksekten ödeme yapsın. Bir de herhangi bir bildirim uyarı SMS ya da mail atmadan kredi kartından abonelik yenileme ücreti çekmek ahlaki de değil.

Yasal yollara başvuracağım.

Nuran sonuçtan çok memnun

11 Aralık 2024 14:08
"İlkay hanıma teşekkürler"
Open English Üyelik Yenileme Sorunu Ve Haksız Para Kesintisi
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

05 Mayıs 2025 10:14
Ayşe sonuçtan memnun

31 Temmuz 2024 21:01
"Merhabalar, Konuyla alakalı bugün benimle Open English ekibinden Burak Bey iletişime geçti. Sorduğum sorulara sabırla ve aklımda soru kalmayacak şekilde içimi rahatlattığı için ayrıca buradan da teşekkür etmek istiyorum."
Open English Otomatik Yenileme Maddesi Gereğinde Habersiz Para Çekiyor