Elif sonuçtan hiç memnun değil

Winnice Cam Balkon Isparta'da Hüsran, Hayal Kırıklığı

28 Şubat 2024 23:52

Isparta'daki cam balkon şubesi gerçekten çok kötü bir firma; yaptırdığıma çok pişmanım. Bize perdenin ne işe yaradığını açıklamayan ve 'sizin sormanız gerekiyordu.' diyen bu firma, hiçbir şekilde hatalarını kabul edip bu hataları düzeltmiyor. Şu an cam balkonuma asla perde takamıyorum ve hiçbir şekilde plise de yapılamıyor; ancak bu firma bize bu açıklamayı yapmadı. Bizim bu duruma çözüm bulunmasını istediğimizde, bir de utanmadan 'Madem işçilik bizden olsun, cam ve perde parasını siz öderseniz yardımcı olalım.' gibi saçma bir teklifte bulundular. Bu meseleden başka, cam balkonumuzun ölçüsünü yanlış alıp, kafalarına göre eğri büğrü monte edip, bir de üstüne mermerimize zarar verdiler. Bu eğikliği de düzeltmediler ve ek olarak sinerji ve ısıcam yaptırmamıza rağmen, dışarı soğukken içerisi buz gibi, dışarısı sıcakken içerisi hamam gibi oluyor ve bu sinerji ve ısıcam hiçbir işe yaramıyor. Bunun sebebinin ise montaj sırasında kenarlarında boşluklar bırakılması olduğunu, yağmur yağdığında içeri su alınca anladık. Ve müdürün parayı almadan önce gösterdiği ilgi ve alakayı, parayı aldıktan sonra asla göremedik; telefonlarımızı bile kaç kez aramamıza rağmen açmadı. Hiçbir ilgi ve alaka göremedik. Çok pişmanız.

29 Şubat 2024 17:58

Winnice müşteri hizmetlerini bugün 25-30 dakika boyunca aramama rağmen telefonu açan herhangi biri olmadı. Sonrasında tık diye telefon kapandı. Size ulaşmak ve şikayetlerimizi iletmek bu kadar zor mu? En kısa sürede dönüş yapılmasını ve aranmayı bekliyorum.

Çağlar Cam Balkon Osmaniye Şikayeti

06 Ağustos 2025 12:16

10 Mayıs 2025 15:51
Cam Balkon Hizmetinde Büyük Hayal Kırıklığı

Keyf-i Panorama Cam Balkon'un Yetersiz Servis Hizmeti!

25 Kasım 2024 14:55

Rasyonel Cam Balkon Sözlerini Tutmuyorlar