Elif sonuçtan hiç memnun değil

Wave Sounds İle İletişim Kurmak İmkansız

31 Ağustos 2023 15:48

23.08.2023'de Wave Sounds markasından aldığım kulaklıktan çeşitli nedenlerle memnun kalmadım. Ürün sürekli kulağımdan çıktı. 10 dakika bile kullanmadım kısaca. Ürün 26.08.2023'de teslim edildi ve aynı gün iadeye götürdüm. Markaya uzun uğraşlar sonucu uğraşıp WhatsApp üzerinden kargo kodu alabildim. Bana müşteri temsilcimin mailini ürünü aldığımda vermişlerdi. Kendisine sadece 1 kez ulaşabildim kargo için sonrasında günlerce yazsam da problemim için dönüş sağlanmadı. Arıyorum açmıyorlar WhatsApp'tan dönmüyorlar. Hiçbir şekilde ulaşamıyorum. Ürünüm hala firma yeni kargoya vermiş gibi görünüyor sitesinde. Dolayısıyla oradan takip etmekte imkansız. Ürün bana teslim edildi ve ben iade ettim. Fakat param yatar mı o bile meçhul çünkü iletişim yok. Sürecimin ne durumda olduğunu bilmek ve acilen iademin yapılmasını istiyorum.

31 Ağustos 2023 10:19

Her gün bu şekilde meşguller hiçbir şekilde dönüş yok kaç gün oldu. Birçok firmadan alışveriş yaptım ilk kez bu kadar müşterisini yok sayacak kadar sorumsuzunu görüyorum

05 Eylül 2023 16:51

İadem 5 TL eksik bir şekilde yatırıldı bir daha müşterisiyle bu kadar ilgisiz olan bu firmadan alışveriş yapmayı düşünmüyorum 🙏🏻 neden 5 TL eksik soruma da günlerdir kayda değer görüp cevap veren olmadı bunu da eklemek isterim.

26 Ocak 2024 13:00 (Şikayetten 4 ay sonra)

21 Kasım 2023 13:57

29 Şubat 2024 14:30
Emre sonuçtan hiç memnun değil

30 Kasım 2024 10:48

29 Temmuz 2023 16:03