Huseyin sonuçtan çok memnun

Warmhaus Kombinin Sürekli E41 Arızası

14 Aralık 2024 14:20

Warmhaus kombinin E41 arızasından bıktım. Kombimi sıfır olarak çalıştırdım, arızalı ürün çıktı. Servis geldi, uğraştı ama yapamadı. Genel merkeze değişim için bildirdi ancak 10 gün geçmesine rağmen hala yeni kombiyi göndermediler. Gece kombi E41 hatası veriyor, kendini kapatıyor, tesisattaki su soğuyor. Sabah resetleyerek kombiyi tekrar devreye alıyoruz. Isıtma işlemine geçiyor ama tekrar tekrar E41 arızası veriyor.

14 Aralık 2024 14:21 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Müşteri danışmanlarımız en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Warmhaus Müşteri Memnuniyet Merkezi

14 Aralık 2024 15:50

Klasik kalıp cevap iletişime geçen yok çözüm üreten yok ben sorunuma çözüm üretilmesini istiyorum

25 Ocak 2025 18:01
Resul sonuçtan çok memnun

23 Aralık 2023 09:37
"Kurum müşteri memnuniyetini önemsiyor teknik servis gelip arızayı giderdi. Benimle iletişime geçen Dilek hanımın göstermiş olduğu ilgiden dolayı özellikle teşekkür ederim"
İnan sonuçtan çok memnun

22 Aralık 2023 23:04
"Teşekkür ederim"
Abdullah sonuçtan memnun

Abdullah
30 Ocak 2024 10:35
"Şikayetimi buraya yazdıktan iki saat sonra yetkili servis tarafından arandım. Samimi bir şekilde çözüm amaçlı ana kartı değişmeyi ve fiyat açısından kar etmeden değiştirebileceklerini söylediler. Teklifi halen kabul etmiş değilim. Yeni kombi alıp almama konusunda kararsızım. Kombinin çalışma performansından memnun olmasam da yetkili servisin çözüm odaklı ve hızlı yaklaşımı için teşekkür ederim."